Články

  • 2023-05-30

Květnový průvodce novými produkty v obchodě KeeShoes

Jako každý měsíc se v našem internetovém obchodě objevila fenomenální nová obuv, díky které jsme opět dokázali, že konkurenceschopná cena může jít ruku v ruce s vynikající kvalitou a bezvadným vzhledem. Seznamte se s nejnovějšími modely a naučte se, jak je upravovat, aby vypadaly skvěle bez ohledu na vaše plány.

  • 2023-05-30

Hrají: hnědé pantofle. Být inspirován!

Holkám se líbí hnědá. A nejen oni! Důkazem jsou hnědé žabky - nadčasové, univerzální a stylové. Můžete je nosit při mnoha příležitostech a pokaždé vás potěší dokonalým vzhledem. Pokud hledáte inspiraci pro looky s hnědými žabkami, jste na správném místě. Shromáždili jsme je pro vás na jednom místě. Pracovat!

  • 2023-05-30

Kožešinové pantofle – trefa nebo míň?

Na zimu jsou vyhrazeny kožešinové bundy, kabáty a kabelky. Pokud však patříte k milovníkům tohoto útulného trendu, v létě se ho vzdávat nemusíte. Vše, co musíte udělat, je přidat kožešinové pantofle do vaší sbírky obuvi. Přemýšlíte, jak je využít v kombinaci s vaším letním šatníkem? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v našem průvodci.

  • 2023-05-29

Vybíráme boty na pláž a k bazénu

Konec května je poslední výzvou k hledání bot na letošní svátky. Pokud je plánujete strávit u bazénu nebo na pláži, jste na správném místě. V tomto článku jsme shromáždili ty nejcennější tipy, které vám pomohou se správným výběrem. Být inspirován!

  • 2023-05-29

Hrají: Crocs

Někteří je milují, jiní nenávidí. Crocs, i když vypadají docela ... specificky, stále neztrácejí na popularitě. Tyto boty se snadno udržují, jsou pohodlné, protiskluzové, odolné proti poškození, antibakteriální. Zkontrolujte si, kdy Crocsy nosit a s čím je kombinovat, abyste dosáhli netradičního konečného výsledku.

  • 2023-05-29

Stylový průvodce. Zkontrolujte, které boty se hodí k vašim oblíbeným šortkám

Šortky jsou neodmyslitelným prvkem letního šatníku žen i mužů po celém světě. Díky nesčetným možnostem, co se barev, střihů a vzorů týče, je můžete nosit k různým příležitostem. Přemýšlíte, jaké boty se budou nejlépe hodit k vašim oblíbeným šortkám? Jste na správném místě! V této příručce najdete spoustu stylové inspirace.

  • 2023-05-29

Boty vybíráme k plátěným kalhotám

Lněné kalhoty jsou nutností pro nadcházející léto. Milují je ženy i muži. Není divu! Tento kousek šatníku je bezkonkurenční. Plátěné kalhoty jsou vzdušné a extrémně pohodlné a přitom poměrně snadno stylovatelné. Přemýšlíte, jaké modely bot k nim kombinovat? Odpověď na tuto otázku najdete v této příručce.

  • 2023-05-28

Podívejte se, jak se v létě starat o své oblíbené boty

Léto se rychle blíží. Příjemně teplé teploty si však mohou vybrat daň na vašich oblíbených botách a způsobit vyblednutí barvy nebo nepříjemný zápach. V tomto návodu vám prozradíme, jak se o své oblíbené letní boty snadno starat, abyste si ještě déle užívali jejich skvělý stav a skvělý vzhled.

  • 2023-05-28

Jaké boty nosily nejvýznamnější popkulturní ikony? Být inspirován!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson… To jsou jména, která zná každý. Přestože se všechny tyto postavy od sebe velmi lišily, staly se symboly všech dob a vzpomínka na ně stále žije. Proč se tedy trochu neinspirovat pohledem na boty, které nosí ty nejvýznamnější popkulturní ikony?

  • 2023-05-24

Boty jako znak subkultur

Kolekce obuvi mnoha lidí zahrnují Doc Martens, tenisky Converse, boty a Adidas. I když dnes tyto boty nejsou vyhrazeny výhradně pro konkrétní subkultury, v minulosti byly rozhodně jejich poznávacím znamením. Pokud vás zajímá historie těchto bot, jste na správném místě. Začněme!