Je třeba si uvědomit, že dětská obuv hraje důležitou roli ve správném vývoji dítěte. Nejen, že vám umožňují pohodlný pohyb, ale také podporují různé struktury chodidel pro lepší výkon. Z obavy o zdraví dětských nohou jsme vytvořili samostatnou sekci, ve které představujeme profylaktickou obuv pro děti, vytvořenou ve spolupráci se zkušenými designéry dětské obuvi a specialisty v oboru ortopedie. Takové boty se doporučují nosit dětem se zdravým chodidlem, aby se předešlo jejich vadám. Mohou také doplňovat léčbu a podporovat rehabilitaci.

Máme možnost nabídnout obuv renomované značky Bartek - profylaktické boty a profylaktické sandály, dostupné ve výjimečně stylových provedeních. Bartek je polská společnost, která staví svůj úspěch na péči o zdraví, správném vývoji a pohodlí dítěte, což potvrzuje certifikát Zdravá noha, který charakterizuje obuv této značky. Profylaktická obuv pro děti, kterou navrhujeme, je zcela bezpečná pro kostní kloub-svalový systém nohou u dětí. Z ortopedického hlediska je to obuv, která stojí za doporučení, a to jak pro nejmenší děti, tak pro dospívající. Náš sortiment preventivní obuvi pro děti je kombinací módního stylu, správné konstrukce a moderních technologických řešení. Aby byl u tohoto typu obuvi zajištěn vysoký standard, jsou všechny modely vyrobeny z přírodní kůže nebo vysoce kvalitních komponentů. Profylaktickou obuv pro děti poznáme podle charakteristické struktury, která se skládá hlavně z vysokého svršku, tuhého podpatku a pružné podrážky. Navíc takové boty mají měkký vnitřek, který chrání před oděrkami. Dětská preventivní obuv je perfektně konturovaná, díky čemuž umístí nohu do správné polohy. Pro ještě lepší účinek správné opory nohou, a to i při fyzické aktivitě, se používá zapínání na suchý zip, který je navíc velkou pomocí pro dítě a rodiče při každodenním spěchu.

V našem obchodě si můžete objednat preventivní obuv pro děti, jejíž používání přináší skutečné výhody. Takové boty zabraňují vzniku funkčních defektů dolních končetin u dětí a mladistvých - valgusové nohy, ploché nohy, drápové polohování prstů atd. Módní profylaktické boty pro děti, které navrhujeme, ochotně nosí i ta nejnáročnější batolata a starší děti. Žádná dívka ani chlapec se nebude stydět za zdravé boty se zajímavým prošíváním nebo aplikacemi.