Dětské boty Befado 290X234 námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 290X234, tmavě modrá - perfektní obuv pro malého průzkumníka

Každé dítě, které každý den dobývá svět školek, parků a hřišť, potřebuje obuv, která nejen skvěle vypadá, ale především je maximálně funkční a pohodlná. Dětské boty Befado 290X234 tmavě modrá tato kritéria 100% splňují.

Ne nadarmo vybíráme obuv ze sortimentu respektované značky Befado, která se již léta specializuje na navrhování a tvorbu bot pro děti. Dětské botičky této značky jsou nejen stylové a barevné, ale především zdravé pro malé nožky, což potvrzuje mnoho spokojených rodičů a doporučení ortopedů.

Dětská obuv Befado 290X234 je promyšlený design, který zaručuje správný vývoj a ochranu jemných chodidel předškolního dítěte. Prodyšná podešev umožňuje přirozené větrání a udržuje nohu v suchu a zdraví po celý den. Další výhodou je zabudovaný systém Absor-B v patní části, který tlumí mikrootřesy způsobené aktivitou na různých površích.

S ohledem na potřeby dětí jsou svršky bot Befado vyrobeny z vysoce kvalitních bavlněných látek. Díky této volbě materiálu je obuv lehká a vzdušná a zároveň se snadno udržuje v čistotě, což zajišťuje pohodlí a hygienu dítěte za všech okolností.

Dětské pantofle Befado se vyznačují také jednoduchostí samoobslužného nazouvání. Díky elastickým páskům se zapínání boty stává dětskou hrou, což rozhodně usnadňuje učení se samostatnosti a šetří čas v rušných ranních hodinách.

Pevná pata zaručuje stabilizaci chodidla, což je důležité zejména v době, kdy se batole učí správně dělat kroky a potřebuje pevnou oporu. Námořnická modrá barva bot je univerzální a hodí se k mnoha dětským stylům, díky čemuž je tento model obuvi perfektní volbou jak do školky, tak na výlety.

S ohledem na rodiče výrobce uvádí i údaj o hmotnosti výrobku s jednotlivým balením, která je 0,5 kg. Díky tomu můžete snadno posoudit, zda bude obuv pro dítě vhodná a nebude pro jeho nohy představovat další zátěž.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 290X234 je synonymem pohodlí, bezpečnosti a stylu, který uspokojí jak malého uživatele, tak jeho pečovatele, kterým záleží na zdravém vývoji a štěstí jejich dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.5

Děkuji za přidání komentáře.

|