Dětské boty Befado 290X228 námořnická modrá modrý

Produkt nedostupný ;(

Pohodlí a zdravý vývoj malých nožiček předškoláků je oblast, ve které obuv Befado 290X228 tmavě modrá a modrá nastavuje nová měřítka. Odborníci značky jsou si dokonale vědomi toho, že dětské nohy vyžadují speciální péči a ochranu. Befado se proto zaměřuje na výrobu obuvi, která nejen krásně vypadá, ale zároveň poskytuje potřebnou podporu při nekonečných aktivitách mladého průzkumníka.

Svršek dětských botiček Befado z kvalitní bavlněné tkaniny zaručuje prodyšnost, takže malé nožičky mohou celý den volně dýchat. Bez ohledu na to, zda si dítě hraje ve školce nebo na hřišti, jeho nohy zůstávají suché a svěží.

Moderní podešev vybavená systémem Absor-B je inovativním řešením zvyšujícím bezpečnost. Změkčuje každý krok a minimalizuje mikrošoky způsobené kontaktem s tvrdým povrchem. To je důležité zejména v mladém věku, kdy jsou kosti a klouby citlivé na všechny druhy vibrací.

Další výhodou prezentovaných pantoflí je tuhá pata, která dobře stabilizuje patu a chrání před nekontrolovaným kroucením. Díky tomu mohou mít rodiče jistotu, že dětská noha je při hře správně podepřená.

Befado se také postaralo o to, aby děti zvládly boty samy. Elastické gumičky umožňují snadné nazouvání a vyzouvání dupaček, což rozvíjí samostatnost dětí.

Sluší se zdůraznit, že námořnická modrá barva v kombinaci s modrými prvky dělají pantofle poutavé a hodí se k mnoha dětským stylům. Jsou jako stvořené pro kluky, kteří se rádi cítí stylově i během školkového šílenství.

Dodatečným důkazem péče výrobce o zdraví malých nožiček jsou certifikáty a doporučení ortopedů, které boty Befado získaly. Pro rodiče je to jasný signál, že investicí do modelu obuvi 290X228 navy blue volí produkt, který podporuje správný vývoj nohou jejich dětí.

Díky nízké hmotnosti 0,4 kg při samostatném balení se tyto pantofle také snadno přenášejí a přenášejí, což je další plus pro aktivní rodiče a děti. Výběrem dětské obuvi Befado si rodiče mohou být jisti, že svému dítěti poskytli pohodlí, bezpečí a skvělý vzhled pro každý den školkových dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|