Dětské boty Befado 290X201 námořnická modrá modrý

Produkt nedostupný ;(

Befado - Vysoká kvalita a pohodlí pro malé nožky

Když přijde čas na výběr správné obuvi pro vašeho předškoláka, chcete se ujistit, že mu poskytnete nejen roztomilé, ale především zdravé a pohodlné boty. Befado, známý výrobce dětské obuvi, je již léta oceňován rodiči pro jeho vysoký standard a smysl pro detail. Jejich model 290X201 v tmavě modré a modré barvě je perfektní volbou pro vaše dítě.

V těchto botách je každý krok dítěte bezpečný a pohodlný. Obuv Befado, speciálně navržená pro dětské nohy, zohledňuje všechny potřeby mladého uživatele. Prodyšná podešev zajišťuje cirkulaci vzduchu a zabraňuje přehřívání nohy, což je zvláště v teplejších dnech nesmírně důležité. Pohodlí při nošení zajišťuje také systém Absor-B, který tlumí mikrootřesy - dítě tak může bez problémů běhat, skákat a hrát si, aniž by nohy vystavovalo zbytečné zátěži.

Svršek vyrobený ze vzdušné bavlněné tkaniny zaručuje pohodlí a udržuje správnou hygienu. Boty Befado jsou navrženy tak, aby si je dítě samo nazouvalo - gumičky jsou pohodlným a rychlým způsobem zapínání, který bez problémů zvládnou i ty nejmenší ručičky.

Bezpečnost obuvi Befado je potvrzena certifikáty a doporučeními ortopedů. Rodiče tak mohou být v klidu s vědomím, že vybírají produkt, který podporuje správný vývoj dětské nohy. Pevná pata navíc podpírá patu a zabraňuje jejímu vyklánění, což je klíčové při růstu a formování správného držení těla.

Tento model se vyznačuje klasickým, ale barevným designem, který jistě zaujme malé uživatele. Námořnická modrá a modré barvy dělají boty univerzální a snadno se hodí k různým šatníkům. Jsou perfektní jak do školky, tak na hraní doma.

Boty Befado 290X201 jsou i přes svou lehkost (pouze 0,4 kg s individuálním balením) pevné a odolné - poradí si s aktivitou zaneprázdněného dítěte. Vyrábí je známá a respektovaná značka a oceňují je děti i rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout ty nejlepší podmínky pro hru a rozvoj. Výběrem dětské obuvi Befado volíte zdraví, pohodlí a styl, které jdou ruku v ruce.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|