Dětská obuv Befado 869X150 námořnická modrá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Befado – Vaše dítě se pohodlně vydá za dobrodružstvím!

Správný vývoj nohou dítěte je základem pro jeho budoucnost. Volbou různobarevných dětských bot Befado 869X150 tmavě modrá volíte zdraví a radost svého dítěte. Tyto pantofle určené pro nejmenší děti poskytují nejen plný komfort, ale také bezpečnou oporu pro nohy při každodenních výzvách ve školce.

Zvýšená, tuhá pata zaručuje správné vyrovnání kloubů a optimální vývoj malých nohou. Stabilní bočnice zajišťují, že se dítě při běhu a skákání cítí jistě a je mu poskytnuta přiměřená ochrana. To není vše – pantofle Befado vám otevírají dveře do světa nezávislosti díky snadnému mechanismu zapínání na suchý zip, který vašemu nejmenšímu umožní rychlé a bezproblémové obouvání.

Otevřené prsty jsou perfektní volbou pro teplejší dny, zajišťují potřebnou cirkulaci vzduchu a usnadňují udržování hygieny. Další výhodou je kožená stélka, která poskytuje noze pohodlí a pomáhá absorbovat vlhkost a zanechává pocit svěžesti bez ohledu na intenzitu hry.

Výjimečný smysl pro detail výrobce Befado je vidět i ve výběru materiálů - vzdušné svršky z bavlněných látek zaručují dítěti pocit lehkosti a svobody bez ohledu na situaci. To vše při zachování estetického, tmavě modrého designu s vícebarevnými akcenty, které potěší každého malého parádnice.

Befado ale není jen o stylu a pohodlí. Jde především o zdraví. S označením Zdravá noha a certifikáty doporučenými ortopedy si můžete být jisti, že vaše dítě dostává to nejlepší.

Kategorie Pro děti jsou dětské pantofle Befado volbou, kterou bude milovat vaše dítě - pro radost a svobodu nošení - a vy pro bezpečí a klid, které poskytují. Udělejte malé krůčky ve velkém s různobarevnými dětskými botami Befado 869X150 v tmavě modré barvě.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: BM108120
  • Barva: Námořnictvo vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|