Dětská obuv Befado 114Y359 námořnická modrá růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty by měly splňovat řadu důležitých kritérií pro zajištění pohodlí, zdravého vývoje chodidel a bezpečí při každodenních dobrodružstvích ve školce. Befado, známý výrobce dětské obuvi, nabízí model 114Y359, který se jeví jako ideální řešení pro energické děti - s přihlédnutím k tomu, že chodí do školky a k potřebě zajistit dítěti multifunkční obuv.

Prezentovaný produkt, tmavě modré pantofle Befado s růžovými a vícebarevnými akcenty, odpovídá potřebám rodičů i nejmenších uživatelů. Svršek je vyroben z prodyšných bavlněných látek, které jsou nejen příjemné na dotek, ale také zajišťují dostatečnou cirkulaci vzduchu, která je klíčová pro udržení hygienických podmínek pro dětské nožičky.

Design obuvi je pečlivě promyšlen - boty nejen krásně vypadají, ale jsou také funkční. Obuv Befado díky vypasovanému střihu opticky zmenšuje chodidlo, přitom mu perfektně sedí a nabízí oporu i pro štíhlá a menší chodidla. Důležitým prvkem je, že si je děti mohou samy nazout - modely se suchým zipem umožňují snadnou a rychlou manipulaci s botami, což pomáhá batoleti rozvíjet samostatnost.

Bezpečnost je pro značku Befado na prvním místě, což potvrzuje přítomnost nápisu „Zdravá noha“ a doporučení ortopedů. Tento certifikát zajišťuje, že obuv byla navržena podle vysokých standardů a podporuje správný vývoj dětské nohy. Pevná pata navíc zaručuje stabilizaci a zabraňuje plochému chodidlu.

Nabídka Befado, model 114Y359, je věnována holčičkám, které si zamilují tmavě modré pantofle s růžovými a vícebarevnými prvky zajišťujícími pohodlí a styl při bezstarostné hře ve školce. Materiál, kterým je kvalitní tkanina, zajišťuje odolnost a snadné čištění, což dospělí jistě ocení.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 114Y359 je vynikající kombinací funkčnosti, pohodlí a stylového vzhledu, která osloví jak rodiče, kterým záleží na zdraví dětských nožiček, tak děti, které si cení svobody a atraktivního designu při hře i učení.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
Doporučuji prodávajícího i zboží
|