Dětská obuv Befado 114X359 námořnická modrá růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X359 jsou perfektní volbou pro rodiče, kteří hledají pohodlnou a bezpečnou obuv pro své dítě do školky. Nabízejí nejen atraktivní vzhled, ale především funkčnost, přizpůsobenou potřebám dětí, které tráví svůj čas aktivně.

Námořnická modrá barva v kombinaci s růžovými a vícebarevnými prvky dělá boty nejen univerzální, ale také lahodí oku svým veselým stylingem. Vzhledem k tomu, že se hodí prakticky ke každému dětskému stylu, stávají se nepostradatelným prvkem v šatníku každé malé parádnice.

Svršek obuvi je vyroben z prodyšných bavlněných látek, což je klíčové pro zachování hygieny a pohodlí při dlouhodobém nošení. Boty jsou navrženy tak, aby dobře seděly na dětské noze, a to i na ty užší a menší, které je opticky zmenšují.

Další výhodou těchto bot je vhodné zapínání na suchý zip. Děti si díky ní mohou rychle a snadno obouvat a zouvat boty, což rozvíjí jejich samostatnost a dává jim pocit velkého úspěchu.

Bezpečnost je pro značku Befado na prvním místě, a proto nepřekvapí, že boty 114X359 mají certifikaci „Healthy Foot Sign“ a jsou doporučovány ortopedy. Tím je zajištěno, že budou podporovat správný vývoj a pečovat o zdraví nohou vašeho dítěte.

Pevná pata poskytuje dodatečnou stabilizaci chodidla, což je při těchto prvních náročných krocích ve školce nesmírně důležité. Díky tomu se děti mohou svobodně a bezpečně zapojit do zábavných a vzdělávacích aktivit.

Výrobek kategorie "Dětské papuče" od polského výrobce Befado je tedy zárukou spokojenosti dítěte i rodiče. Promyšlený design, vysoce kvalitní materiály a smysl pro detail jsou vlastnosti, díky kterým stojí za to doporučit tento produkt každé dívce připravené na dobrodružství ve školce.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|