Dětská obuv Befado 114X461 modrý

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X461 v modré barvě jsou perfektní volbou pro každého předškoláka. Pohodlné a funkční, určené pro nejmenší uživatele, kteří aktivně tráví čas ve školce, na hřišti i doma při hře.

Svršky jsou vyrobeny z kvalitních, prodyšných bavlněných látek, které zajišťují dětským nožičkám nejen dostatečnou cirkulaci vzduchu, ale také se snadno udržují v čistotě. Zajištění hygieny v dětské obuvi je klíčovým aspektem, kterému rodiče věnují pozornost a Befado tato očekávání splňuje.

Nezanedbatelnou předností bot je jejich design, který nejen díky krásné modré barvě vypadá módně, ale také opticky zmenšuje chodidlo, což jistě osloví děti i jejich rodiče. Tyto boty jsou také perfektní pro děti s užšími a menšími chodidly, které zajišťují správné padnutí a podporu.

Bezpečnost miminka je na prvním místě, a proto jsou boty Befado certifikovány ortopedy, což dává rodičům jistotu, že obuv podporuje správný vývoj dětské nožičky. Pevná pata je dalším prvkem určeným k ochraně a stabilizaci chodidla. Zapínání na suchý zip usnadňuje dětem samotné obouvání a zouvání, čímž se rozvíjí jejich manuální zručnost a samostatnost.

Výrobek váží pouze 0,4 kg v jednotlivém balení, což dokazuje jeho lehkost, a to je důležitá vlastnost pro pohodlné používání těmi nejmenšími. Dětská obuv Befado 114X461 dbá nejen na zdraví a pohodlí dětí, ale také na jejich nezávislost a bezpečnost při hře.

Kategorie „Pro děti » Dětské pantofle“ zdůrazňuje, že tato obuv ideálně vyhovuje potřebám předškolních dětí a zároveň je atraktivním doplňkem, který doplní každodenní šatník. Výběrem obuvi Befado si rodiče mohou být jisti, že jejich děti dostanou produkt nejvyšší kvality, vytvořený s péčí o jejich vyvíjející se chodidla.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|