Dětská obuv Befado 114X444 modrý šedá

Produkt nedostupný ;(

Nejmladší hrdinové každodenních dobrodružství – předškoláci – potřebují obuv, která si poradí s jejich neomezenou energií a pohyblivostí. Botičky Befado 114X444 v odstínech modré a šedé dokonale splňují potřeby aktivních dětí a zajišťují malým nožičkám pohodlí, zdraví a bezpečí po celý den ve školce.

Dětské boty musí být nejen vzhledově atraktivní, ale především musí poskytovat nohám dostatečné větrání a oporu. Díky prodyšným bavlněným tkaninám je obuv Befado zárukou hygieny a pohodlného nošení na mnoho hodin neustálé zábavy.

Designéři Befado si dali záležet, aby boty přizpůsobili specifickým potřebám malých chodidel. Boty 114X444 mají vlastnosti, které opticky zmenšují chodidla a zároveň se vyznačují designem, který se dokonale přizpůsobí užším a menším nohám, aniž by omezoval pohyby dítěte.

Klíčovým aspektem, který dětem usnadňuje samostatnost, je promyšlený systém zapínání na suchý zip. Díky tomu mohou malé ručičky snadno obouvat a zouvat boty, což je obrovská výhoda zejména v dynamickém prostředí školky.

Bezpečnost je prioritou, a proto má obuv Befado patřičné certifikáty a je doporučována ortopedy. Pevný podpatek použitý u těchto bot zajišťuje stabilitu a správné umístění paty, je tedy důležitým prvkem ortopedické prevence.

Technické údaje výrobku, jako je nízká hmotnost cca 0,4 kg s individuálním balením, umožňují dětem boty snadno přenášet a nadměrně nezatěžují jejich jemná chodidla.

Stylová, pohodlná a bezpečná – Befado 114X444 je obuv, která obepíná dětská chodidla jako hebký kokon a doprovází je na každém kroku při objevování světa kolem školky. Ideální pro malé slečny i kluky, kteří oceňují svobodu pohybu a pohodlí při jakékoli hře nebo vzdělávací aktivitě.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: modrý Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|