Dětská obuv Befado 114X459 modrý

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X459 modré - Perfektní boty pro aktivního předškoláka

Výběr správné obuvi pro batole, které ve školce zažívá každý den nové dobrodružství, je zásadní pro jeho pohodlí a zdravý vývoj. Befado, značka známá svou péčí o nožičky, vytvořila model dětské obuvi 114X459, který dokonale kombinuje funkčnost, pohodlí a bezpečnost.

Pohodlí je na prvním místě

Boty Befado byly navrženy tak, aby zajistily ten nejvyšší komfort i při tom největším školkovém šílenství. Prodyšné svršky z bavlněných látek zaručují hygienu a svěžest bez ohledu na intenzitu hry. Měkký materiál zabraňuje oděrkám a umožňuje volné proudění vzduchu, což je důležité zejména v teplejších dnech.

Perfektně sedí

Befado 114X459 jsou boty, které snadno padnou na každou nohu – užší i menší, a tak poskytují stabilní oporu a zvyšují pocit jistoty při pohybu. Navíc díky pečlivě tvarovanému designu bota opticky zmenšuje velikost nohy, aniž by omezovala její přirozené pohyby.

Nezávislost batolete

Suchý zip, který je použit u modelu 114X459, usnadňuje dětem samostatné obouvání a zouvání, rozvíjí jejich manuální dovednosti a podporuje samostatnost. To je důležitá funkce pro rodiče, kteří chtějí podporovat své dítě v učení se samostatnosti.

Bezpečnost především

Boty do školky musí být nejen pohodlné, ale především bezpečné. Proto je model 114X459 vybaven tuhou patou, která stabilizuje chodidlo a zabraňuje kroucení. Certifikáty a doporučení ortopedů potvrzují, že boty Befado jsou přizpůsobeny potřebám vyvíjejících se dětských chodidel.

Parametry produktu

Výrobce Befado garantuje vysokou kvalitu svých bot, což se odráží v dostupných informacích:

- Kategorie: Děti » Pro děti » Dětské pantofle

- Barva: Modrá – energická a snadno se hodí k různým stylům.

- Materiál: Látka – elastická a vzdušná bavlna.

- Pohlaví: Dívky - určeno pro malé elegantní slečny.

- Typ zapínání: suchý zip - pro snadné použití nejmladšími.

- Hmotnost produktu s individuálním balením: 0,4 - lehkost, která nezatěžuje dětské nožky.

Modré školkové boty Befado 114X459 jsou výbornou volbou pro rodiče, kteří chtějí svému dítěti poskytnout nejvyšší úroveň pohodlí a bezpečí během školkových dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|