Rychlé boty Befado princezna 109P228 černá ecru

Produkt nedostupný ;(

Objevte kouzlo pohádkového světa při každodenním používání s limitovanou sérií dětských botiček "Speedy princesses 109P228" od respektovaného výrobce dětské obuvi Befado. Tyto neobvyklé černé a ecru pantofle byly speciálně vytvořeny pro malé snílky, kteří se chtějí cítit jako skutečné princezny.

Projekt se vyznačuje září dobročinnosti, protože Befado se ve spolupráci s Monikou Jaskólskou, zakladatelkou nadace „Není správné, nepomáhat“, angažuje v ušlechtilé věci – podpoře dětské psychiatrie. Díky iniciativě „Papuče od srdce“ se každý pár obuvi z této kolekce promítá do přímé finanční pomoci: z každé prodané pantofle jde 1 PLN dětem v nouzi.

Specifikace obuvi Befado zaručuje nejvyšší pohodlí a bezpečnost dětí. Boty mají certifikát "Healthy Foot Sign", který potvrzuje jejich ergonomický tvar a zdravotní vlastnosti. Tuhá pata stabilizuje nohu, což je důležité pro správný vývoj dětského chodidla. V kombinaci se systémem Soft B-System použitým ve výstelce získají nožičky vašeho dítěte nejen ochranu, ale také výjimečný komfort nošení.

Efektní design pantoflíčků doprovázejí inspirativní obrázky princezen, které jistě okouzlí každou malou slečnu. Praktické zapínání na suchý zip usnadňuje dětem samostatné obouvání a vyzouvání bez ohledu na věk.

Výrobky Befado jsou odolné a pevné díky použití vysoce kvalitních materiálů. Látka, ze které jsou tyto pantofle vyrobeny, se snadno čistí a je odolná, díky čemuž jsou ideální pro každodenní hraní, stejně jako pro nošení ve školce nebo škole.

Dětská obuv Befado "Speedy princesses 109P228" - to je víc než jen pantofle, je to kousek kouzelného světa v každodenní verzi, spojený s posláním pomáhat a pečovat o zdravý vývoj těch nejmenších nožiček. Okouzlující, funkční a s ohledem na nejlepší zájmy dětí - tyto pantofle jsou volbou, která potěší jak malé princezny, tak jejich zodpovědné rodiče.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Černá ecru
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|