Dětské boty Befado 109P198 černá růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Befado, známý výrobce dětské obuvi, představuje model 109P198 - extrémně pohodlné dětské pantofle, perfektní pro každodenní nošení těch nejmenších. Tato obuv byla navržena pro aktivní děti, které potřebují pohodlnou a bezpečnou obuv pro každou příležitost.

Pantofle Befado 109P198 se vyznačují zajímavým, dětským designem kombinující černé, růžové a šedé prvky, díky čemuž jsou atraktivní pro malé slečny, které si cení stylu a pohodlí. Široká špička boty poskytuje dostatečný prostor pro prsty, což je nesmírně důležité ve fázi dynamického růstu a vývoje dítěte.

Svršek těchto pantoflí je vyroben z vysoce kvalitní prodyšné bavlněné tkaniny, která zaručuje udržení vhodného klimatu uvnitř boty a pomáhá udržovat hygienu nohou. Starost o zdraví malých nosičů se projevuje i v použití zvýšeného patního pultu, který stabilizuje chodidlo a podporuje správnou postavu při chůzi, běhu nebo hře.

Charakteristickým znakem modelu 109P198 je označení Healthy Foot – potvrzení, že obuv splňuje přísné zdravotní a ergonomické normy. O dětské nožičky se tedy rodiče, kteří pro své děti vybírají obuv, náležitě starají.

Podešev s dodatečnou perforací navíc zvyšuje prodyšnost a zajišťuje, že malý uživatel nepociťuje nepohodlí ani v nejteplejších dnech. Praktický typ zapínání na suchý zip usnadňuje dítěti samostatné nazouvání a vyzouvání bačkůrek a rozvíjí tak jeho manuální zručnost.

Model Befado 109P198 je perfektní kombinací funkčnosti, pohodlí a atraktivního vzhledu. Jedná se o obuv, kterou si zamiluje každá malá holčička a jistě uspokojí rodiče, kteří hledají pro své děti co nejlepší kvalitu a bezpečí. Pantofle Befado jsou dostupnou volbou pro starostlivé rodiče, kteří nechtějí dělat kompromisy, pokud jde o zdraví a pohodu svých dětí.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Černá růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Producentský kód: BM84274

Děkuji za přidání komentáře.

|