Dětské boty Befado 213P135 růžový

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 213P135 růžové - perfektní volba pro malou slečnu

Mezi prvními krůčky miminka mu jako rodiče chceme poskytnout vše, co je nejlepší, i co se obouvání týče. Befado si již léta získává důvěru rodičů nabídkou produktů šitých na míru potřebám dětských nožiček. Představujeme model 213P135 v jemném růžovém odstínu, který byl vytvořen s ohledem na malé průzkumníky.

Model PAPI je promyšlenou kombinací komfortu, funkčnosti a atraktivního designu. Je vyrobena z vysoce kvalitních bavlněných látek, které zaručují vynikající hygienu a prodyšnost i při nejaktivnější hře. Prodyšná podešev zabraňuje pocení nohou a pomáhá udržovat správnou teplotu. Speciální systém Flex-B navíc umožňuje, aby byla bota flexibilní na správných místech v souladu s doporučeními ortopedů.

To, co odlišuje tento model, je nejen jeho funkčnost, ale také ohromující vzhled. Okouzlující vzor se zajíčkem na přední straně rozhodně upoutá pozornost a malý uživatel se díky němu bude cítit výjimečně. Praktická spona nejen skvěle zapadne do celkového vzhledu, ale také usnadní obouvání.

Výrobce Befado nezapomněl ani na důležitý prvek, kterým je tuhý podpatek. Zajišťuje stabilizaci paty, která je zvláště důležitá při prvních nejistých krůčcích miminka. Kvalita a bezpečnost je zde na prvním místě, proto je obuv certifikována a doporučována specialisty.

Je třeba také poznamenat, že důležitým aspektem pro rodiče je hmotnost obuvi. Model 213P135 včetně samostatného balení váží pouze 0,3 kg, což znamená, že boty jsou lehké a nebudou představovat další zátěž pro dětské nohy.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 213P135 je víc než jen papuče - je to zdravá investice do pohodlí a rozvoje vašeho dítěte. Růžové boty budou ideální pro hraní doma, stejně jako ve školce nebo jiných vzdělávacích institucích. Výběrem obuvi Befado máte jistotu, že vybíráte osvědčenou kvalitu a péči o zdravý vývoj nohou vaší dcery.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.3

Děkuji za přidání komentáře.

|