Dětské boty Befado růžové 213P100 růžový

Produkt nedostupný ;(

Výběr správné obuvi pro naše děti je klíčovým prvkem pro zajištění jejich zdravého a správného vývoje. Befado, známý výrobce dětské obuvi, věnuje své růžové dívčí boty 213P100 malým světoobčanům, kteří dělají své první krůčky. Model PAPI, zajímavý svým originálním, dívčím designem s otevřenou špičkou, je jako stvořený na jarní a letní poznávání.

Boty jsou vyrobeny z vysoce kvalitních bavlněných látek, které umožňují malým nožkám dýchat a zajišťují hygienu i v těch největších vedrech. To je důležité, protože v období intenzivního růstu a pohyblivosti dětských nohou může správná cirkulace vzduchu předejít mnoha dermatologickým problémům.

Jedinečnost tohoto modelu spočívá také v inovativním systému Flex-B, který umožňuje přirozené ohnutí podrážky v místě doporučeném ortopedickými specialisty. Právě tato vlastnost zaručuje malému uživateli maximální pohodlí a podporuje správné polohování chodidla při chůzi.

Befado navíc nezapomíná ani na estetiku. Růžová barva a roztomilá nášivka s koťátkem dělají botičky poutavými a krásným prvkem dětského šatníku. Stabilní přezky nejen zatraktivňují pantofle, ale také zajišťují snadné a bezpečné zapínání bot – vlastnost, kterou ocení především rodiče dětí.

Befado jako výrobce klade velký důraz na zdraví dětí, což potvrzuje přítomnost značky „Zdravá noha“ – záruka, že boty jsou nejen krásné, ale také ergonomické. Tuhá pata je další výhodou, která podporuje správné držení těla a stabilitu dětského chodidla.

V sérii dětské obuvi Befado se každodenní dobrodružství stávají pohodlnými a bezpečnými. Model PAPI, kategorie "Dětské pantofle", růžový, určený pro dívky, je k dostání na vybraných prodejních místech a je ideální volbou pro mladé průzkumníky, kteří chtějí poznávat svět do všech detailů.

  • Barva: růžový
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Charakter: nedostatek
  • Materiál: Tkanina

Děkuji za přidání komentáře.

|