Dětská obuv Befado 907P119 růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado 907P119 je jedinečná nabídka pro nejmenší, kteří své dobrodružství se samostatnou chůzí teprve začínají. Tyto okouzlující a praktické botičky v optimistických růžových a pestrobarevných barvách, zdobené veselým motivem zvířátek, přinesou vašemu dítěti radost do každého dne.

Jsou navrženy s ohledem na pohodlí a zdraví dětí, zapínají se na dva pásky na suchý zip, díky čemuž se děti mnohem snáze naučí, jak si boty samy obouvat a zouvat. Toto provedení obuvi podporuje nejen rozvoj jemné motoriky, ale také dává dítěti pocit nezávislosti a uspokojení z vykonávaných činností.

Befado jako výrobce věnuje zvláštní pozornost anatomickým potřebám dětí v různých fázích jejich vývoje. Proto byl tento model dětských pantoflí 907P119 navržen s ohýbatelným dnem, což je v souladu s doporučeními ortopedů. Flexibilní, ale stabilní základna Maxi tenisek podporuje správné umístění nohy, což je zvláště důležité při prvních krocích.

Důležitá je i širší konstrukce špičky boty, která dětem poskytuje pohodlí a prostor pro prsty, aniž by omezovala přirozené pohyby nohy při chůzi. Současný model, vybavený tuhou patou, dokonale stabilizuje chodidlo a zabraňuje jeho případnému vykloubení.

Značka "Zdravá noha" udělená obuvi Befado je důkazem kvality a péče o zdravý vývoj nohou. To je zárukou, že boty nejen hezky vypadají, ale také podporují zdravý vývoj dětských nožiček.

Obuv je vyrobena z kvalitní tkaniny, díky čemuž je lehká a vzdušná, přesto odolná. Jsou určeny především pro dívky, a to díky své okouzlující, růžové a pestrobarevné paletě barev a jedinečnému designu.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 907P119 je výbornou volbou pro rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout pohodlí, bezpečí a podporu v důležité chvíli – jejich prvních samostatných krůčcích.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|