Dětská obuv Befado 114X438 růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X438 – Perfektní pantofle na dobrodružství do školky

Rodiče dobře vědí, jak důležité je pohodlí a bezpečí dítěte při hře ve školce. Proto je výběr správné obuvi docela problém. Dětské pantofle Befado 114X438 jsou odpovědí na potřeby nejmenších uživatelů a jejich pečovatelů, kteří hledají dokonalou kombinaci pohodlí, funkčnosti a okouzlujícího designu.

Růžové a vícebarevné boty Befado vyrobené s ohledem na aktivní dívky se vyznačují svršky z prodyšných bavlněných látek, které nejen zaručují udržení čistých a svěžích nohou, ale také zajišťují maximální pohodlí při nošení po celý den. Zdravé klima pro nohy dětí je nezbytné, zvláště když děti tráví ve školce mnoho hodin.

Tyto boty perfektně kryjí malé nožky a jsou tak univerzální volbou pro děti s normálním i užším chodidlem. Befado se postaralo o to, aby jejich boty na noze nejen dobře seděly, ale také ji opticky zmenšovaly, což je důležité zejména pro děti, které se teprve učí chodit a potřebují vhodnou oporu.

Designéři Befado nezapomněli ani na samostatnost dětí – snadné zapínání na suchý zip umožňuje dětem pantofle snadno nazouvat a sundávat, aniž by musely žádat o pomoc dospělé. To výrazně ovlivňuje motorický vývoj a samostatnost dítěte.

Bezpečnost při prvních krocích je prioritou, proto stojí za zmínku, že obuv Befado je certifikována „Znamením zdravé nohy“ a je doporučována ortopedy. Pevná pata navíc stabilizuje patu a zajišťuje správné postavení chodidla při chůzi, což je důležité zejména při prevenci držení těla a vad chodidla.

Výrobce Befado je již léta známý výrobou obuvi splňující ty nejvyšší standardy – tyto dětské pantofle tuto pověst potvrzují. Kategorie: "Děti » Pro děti » Dětské papuče" dobře vystihuje promyšlený účel těchto bot - pro zábavu do školky, kde je nejdůležitější pohodlí a zdraví nohou.

Suma sumárum, pantofle Befado 114X438 jsou ideálním řešením pro rodiče, kteří hledají pro své děti nejen atraktivní a barevné, ale především bezpečné a pohodlné boty. Krásné růžové odstíny v kombinaci s veselými pestrobarevnými prvky jistě osloví každého malého předškoláka a rodiče potěší kvalitní a promyšlený design obuvi.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
Boty skvělé! Děkuji za velmi rychlé dodání !!! Určitě to nejsou poslední nákupy u vás.
|