Dětské boty Befado 251X138 růžový šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Výběr správné obuvi pro naše nejmenší je investicí do zdravého vývoje a každodenního pohodlí našich dětí. Befado je značka, která zná potřeby rodičů a dětí a nabídka „Dětská obuv Befado 251X138“ v růžové, šedé a vícebarevné barvě tato očekávání dokonale splňuje.

Boty pro předškoláky musí splňovat specifické požadavky – především by měly být pohodlné, lehké a umožňovat volnost pohybu při neustálém hraní. Výběrem bot Befado máme zaručeno, že podrážka je zároveň lehká a pružná, což je klíčové, protože umožňuje botám dokonale se přizpůsobit tvaru a pohybům dětské nohy.

Svršek těchto půvabných botiček je vyroben z prodyšných bavlněných látek, které jsou nejen příjemné na dotek, ale také zajišťují správnou hygienu. Tento typ materiálu je zvláště důležitý pro děti, jejichž nohy jsou obzvláště náchylné k přehřívání a pocení.

Designéři Befado vědí, jak důležitá je nezávislost pro vyvíjející se miminka, a proto jsou boty navrženy tak, aby je děti mohly snadno obouvat a zouvat. Praktické pásky na suchý zip obsažené v tomto modelu jsou perfektní i pro nejmenší uživatele, kteří se teprve učí samostatnosti.

Befado se navíc stará o zdravý vývoj dětských nožiček. Pevná pata pomáhá udržet nohu ve správné poloze, což je důležité při prvních krocích a při intenzivní hře. Boty také hrdě nesou označení zdravé nohy – záruka, že jsou bezpečné pro vyvíjející se chodidla kojenců, předškoláků a dětí školního věku.

V kategorii „Dětské pantofle“ tyto boty naznačují, že Befado dbá nejen na zdraví a pohodlí, ale také na atraktivní vzhled svých výrobků. Barevné, zábavné a stylové boty jistě osloví malé parádnice.

Suma sumárum, „dětská obuv Befado 251X138“ je ideální volbou pro aktivní předškoláky a jejich rodiče, kteří si cení kvality, pohodlí a zdraví. Růžové, šedé a vícebarevné pantofle povzbudí každou dívku, aby je nosila a podnikala samostatnější akce, jako jsou první pokusy o oblékání.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Materiál: Tkanina
  • Typ spony: Suchý zip
  • Barva: růžový Šedá vícebarevné
  • sex: Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|
|