Dětské boty Befado 065X134 růžový šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Befado – Zajistěte pohodlí a bezpečí vašeho dítěte v letních dnech

Když slunce pálí a dětská energie nezná mezí, je pro zajištění pohodlí pro malé nožky nezbytná vhodná obuv. Befado, známý a uznávaný výrobce dětské obuvi, představuje nejnovější model věnovaný těm nejmenším - dětské sandály 065X134 v okouzlujících růžových, šedých a vícebarevných barvách.

Tyto dívčí sandály jsou určeny pro letní outdoorová dobrodružství. Díky vzdušným materiálům a lehké konstrukci mohou ti nejmenší volně běhat, skákat a poznávat svět kolem sebe, aniž by cítili nepohodlí přehřátých nohou. Značka Befado je proslulá svou péčí o zdravý vývoj dětských nohou, proto jsou sandály vybaveny pevným patním pultem, který stabilizuje patu a širokým designem, který minimalizuje riziko vad držení těla, jako jsou ploché nohy.

Klíčovým prvkem těchto sandálů je pohodlná kožená stélka, která zajišťuje nejen měkkost při každém kroku, ale také účinně saje pot, čímž zabraňuje oděrkám a tření. Tato vložka spolupracuje s povrchem chodidla a zajišťuje optimální hygienu a zdravé podmínky pro vyvíjející se chodidlo.

Model 065X134 se vyznačuje inovativním systémem zapínání na suchý zip. Jedná se o velmi praktické řešení, které umožňuje rychle a snadno přizpůsobit sandály individuálním potřebám každé nohy. Rodiče ocení, že suchý zip umožňuje dítěti samostatné obouvání a zouvání, což je důležitý krok k samostatnosti a rozvoji jemné motoriky.

Sandály Befado mají také prestižní označení zdravé nohy, které je zárukou vysoké kvality a pozornosti ke správnému vývoji dětského chodidla. Model 065X134 dostupný v kategorii dětské pantofle je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nejen atraktivní design a barvy, ale také produkt, který podpoří zdravé návyky jejich dětí.

Investujte do dětských bot Befado a dopřejte svým dětem nejen trendy obuv, ale také jistotu zdravého vývoje nohou a pohodlí během aktivních letních dnů.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|