Dětská obuv Befado 116X290 růžový

Produkt nedostupný ;(

Befado – Pohodlí a zdraví pro batolata v růžových pantoflích 116X290

Každé dítě miluje aktivní hru a při zábavných školkových dobrodružstvích potřebuje boty, které zaujmou nejen svými barvami a vzory, ale především zajistí pohodlí a bezpečí malým nožičkám. To jsou dětské boty Befado 116X290 v okouzlující, dívčí růžové barvě - ideální pro malou princeznu, která se nechce vzdát svobody pohybu.

Lehkost a flexibilita pro každý den

Boty Befado jsou proslulé svou lehkou a flexibilní podrážkou, která se dokonale přizpůsobí dynamice dětské hry. Jedinečný design zajišťuje, že se malé nožky cítí pohodlně pokaždé, když jdou nebo si hrají venku.

Zdravé a bezpečné kroky

S ohledem na vyvíjející se chodidla použili designéři Befado tuhou patu, která poskytuje dostatečnou oporu a stabilní boky, díky nimž je chodidlo drženo ve správné poloze. Taková podpora je zvláště důležitá, protože předškolák tráví každý den mnoho hodin nošením bot.

Pečlivý bavlněný svršek

Z důvodu hygieny a pohodlí batolete je svršek modelu 116X290 vyroben ze vzdušné bavlněné tkaniny, která umožňuje pokožce dýchat a zabraňuje přehřívání i při intenzivním běhání nebo skákání.

Nezávislost a snadné použití

Obuv Befado byla navržena pro mladé uživatele, kteří si často chtějí své oblečení spravovat sami. Díky použití gumiček, které snadno nahradí tradiční vázání, není nazouvání a zouvání bot problém ani pro velmi malé děti.

Certifikát zdravé nohy

Přizpůsobení se ortopedickým standardům a získání známky zdravé nohy je dalším důkazem toho, že Befado pečuje o nohy našich dětí. Tento certifikát je udělován pouze výrobkům, které splňují nejvyšší zdravotní standardy a jsou doporučeny specialisty dětské ortopedie.

Mimořádně důležitá barva

Růžové boty Befado, vytvořené speciálně pro dívky, spojují sílu dívčího kouzla s praktičností každodenního použití, což jistě osloví mladé slečny i jejich rodiče.

Každý detail růžové dětské obuvi Befado 116X290 ukazuje pozornost k detailu a odhodlání poskytnout dětem ty nejlepší možné podmínky pro radostný a zdravý růst. Jedná se o ideální volbu pro rodiče, kteří oceňují výjimečnou kvalitu a chtějí své děti obklopit důvěryhodným produktem.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Stahující gumy

Děkuji za přidání komentáře.

|