Dětská obuv Befado 116X249 fialový růžový

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 116X249 jsou perfektní volbou pro aktivní předškoláky, kteří milují pohyb a zábavu. Poskytnout malým dětem pohodlí a dostatečnou oporu pro jejich vyvíjející se chodidla je nesmírně důležité a tyto fialové a růžové pantofle tyto požadavky dokonale splňují.

Výrobek se vyznačuje především snadnou obsluhou. Flexibilní podrážka zaručuje lehkost a volnost pohybu při šílenství na hřišti nebo ve školce. Speciální konstrukce také zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu, která má velký význam pro udržení hygieny a zdraví nohou.

Svršky vyrobené z vysoce kvalitních bavlněných látek jsou nejen odolné, ale také poskytují prodyšnost nezbytnou pro udržení svěžesti a předcházení problémům s nadměrným pocením nohou. Právě materiál použitý při výrobě dělá z Befada lídra na trhu dětské obuvi z hlediska pohodlí.

Boty jsou navrženy s ohledem na nezávislost dětí a mají elastické pásky, které usnadňují nazouvání a zouvání. To je značná výhoda, protože rozvíjí manuální zručnost dítěte a umožňuje rychlou přípravu na každodenní činnosti.

Bezpečnost je klíčovou otázkou při výběru obuvi pro děti. Dětská obuv Befado má certifikát „Znamení zdravé nohy“ a je doporučována ortopedy, což dokazuje její vysokou kvalitu a ochranu nohou před abnormálním vývojem. Pevná pata navíc zajišťuje stabilitu a správnou polohu nohy, což je důležité pro prevenci vad držení těla.

Designový vzhled bot v kombinaci s módními barvami fialové a růžové jistě osloví malé parádnice. Boty neobsahují obrázky pohádkových postaviček, což z nich dělá univerzální volbu, která se hodí k různým oděvům a příležitostem.

Shrnuto a podtrženo, dětská obuv Befado 116X249 je vynikající variantou pro rodiče, kteří hledají boty, které spojují zdravý vývoj, pohodlí a stylový vzhled pro jejich dítě. Zajištění maximální bezpečnosti a pohodlí pro malé nožky je základem, na kterém si značka Befado buduje své renomé na trhu s dětskými doplňky.

  • Materiál: Tkanina
  • Barva: fialový růžový
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Znamení zdravé nohy Pevné počítadlo paty
  • sex: Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|
doporučuji