Befado dětské boty blanka růžové 115X002 růžový

Produkt nedostupný ;(

Befado, respektovaný výrobce dětské obuvi, uvádí na trh limitovanou kolekci „Blanka růžová 115X002“, která si získává srdce malých zákazníků – skutečných princezen. Tato unikátní obuv, vytvořená za podpory Moniky Jaskólské a její nadace, má nejen zkrášlovat každodenní život mladých dam, ale také sloužit ušlechtilé myšlence podpory dětské psychiatrie.

Za každý prodaný pár bot věnuje Befado 1 PLN na pomoc dětem, čímž spojuje krásu a pohodlí produktu s charitativními aktivitami. Při navrhování této kolekce se značka zaměřila nejen na estetiku, ale také na zdravotní aspekty používání obuvi dětmi. Z tohoto důvodu je obuv Befado "Blanka pink" doporučována specialisty a má prestižní označení zdravé nohy.

Obuv se vyznačuje efektní podšívkou zdobenou obrázky princezen, která jistě osloví malé milovníky pohádkového světa. To doplňuje technologie Soft B-System vyvinutá společností Befado, která zajišťuje pohodlí a bezpečnost při každodenním nošení. Zvýšená pata navíc zaručuje dostatečnou oporu pro vyvíjející se chodidlo a pomáhá udržovat správné držení těla.

Snadné nazouvání a vyzouvání je další předností modelu „Blanka pink“. Přezky byly vytvořeny s ohledem na nezávislost dětí, což jim umožňuje rychle a snadno ovládat boty. Rodiče si tak mohou být jisti, že jejich děti ve školce nebo škole zvládnou, aniž by potřebovaly další pomoc.

Barva bot - okouzlující růžová, je hitem pro milovnice této barvy. Vyrobeno z vysoce kvalitní tkaniny, zajišťuje nejen dostatečnou cirkulaci vzduchu, ale také se snadno udržuje v čistotě.

Suma sumárum, dětská obuv Befado "Blanka pink" je nejen výjimečně okouzlující nabídkou pro malé princezny, ale také produktem, který se díky svým zdravotním vlastnostem a podpoře ušlechtilé iniciativy stává důležitou volbou pro rodiče, kterým záleží na komplexní blaho svého dítěte.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 115x002
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony

Děkuji za přidání komentáře.

|