Reweks Pantofle kostkovaná přezka růžový

Produkt nedostupný ;(

**Reweks kostkované pantofle s přezkou – růžové**

Pečující o pohodlí a zdraví našich dětí představuje společnost Reweks mimořádně půvabné a praktické dětské pantofle s názvem "Platformové pantofle s přezkou" ve veselé růžové barvě. Reweks je značka známá výrobou vysoce kvalitní dětské obuvi, která se stará o každý detail, aby vyhovovala potřebám mladých uživatelů.

Speciálně pro dívky, které si cení pohodlí a módního vzhledu, byly tyto pantofle navrženy tak, aby uspokojily jejich vkus a poskytly pohodlí během každodenních dobrodružství. Jsou vybaveny nastavitelnými přezkami, které zajišťují snadné usazení a bezpečnou oporu nohou, což je důležité zejména pro děti, které mají tendenci hrát si dynamicky.

S ohledem na zdravý vývoj dětských nožiček si výrobce dal záležet na tom, aby pantofle měly tuhou patu, která stabilizuje patu a zabraňuje nesprávnému postavení chodidla. Kožená stélka a dodatečná profilovaná stélka zaručují nejen hygienu (díky přirozeným vlastnostem kůže), ale také přiměřenou oporu nožní klenbě, která je důležitá při prevenci plochých nohou.

Materiál, ze kterého jsou capáčky vyrobeny, je látka, což znamená, že jsou lehké, vzdušné a příjemné k jemné dětské pokožce. Jemná růžová barva v kombinaci s klasickým kostkovaným vzorem dělá capáčky na dětských nožičkách stylové a okouzlující.

Reweks nezapomíná ani na hledisko praktičnosti. Tyto pantofle se snadno čistí, což je klíčový aspekt obuvi, který bude každý den testován ve školce, škole i doma.

Abych to shrnul, kostkované pantofle s přezkou Reweks v růžové barvě jsou perfektní kombinací pohodlí, podpory zdravého vývoje dítěte a jemné estetiky. Tato obuv nepochybně osloví jak malé uživatele, tak jejich rodiče a opatrovníky, kteří kladou důraz na kvalitu a funkčnost při každodenním používání.

  • Barva: růžový
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Profilovaná vložka
  • Charakter: nedostatek
  • Materiál: Tkanina

Děkuji za přidání komentáře.

|