Reweks Pantofle s otevřenou špičkou modrý

Produkt nedostupný ;(

Pantofle Reweks s otevřenou špičkou, modré, jsou praktickou a stylovou obuví pro malé slečny, která v sobě spojuje pohodlí a atraktivní vzhled - ideální jak do školky, tak do domácnosti.

Výrobce Reweks je již léta známý výrobou vysoce kvalitní dětské obuvi, která je navržena s ohledem na potřeby vývoje malých nožiček. V nabídce značky je široká škála pantoflí, ale model s otevřenou špičkou v lesklém odstínu modré zaujme barevným provedením a funkčností.

Jako produkty z kategorie dětské pantofle jsou Pantofle Reweks šité na míru specifickým požadavkům rodičů a jejich dětí. Spony usnadňují dítěti nazouvání a vyzouvání, což je důležité zejména při učení samostatnosti. Flexibilní uzávěr také umožňuje přizpůsobení individuálnímu tvaru nohy a zajišťuje správné padnutí.

Pevná pata podporuje a stabilizuje patu, což je klíčové pro prevenci nesprávného držení nohy u aktivních dětí. Kožená vložka zaručuje hygienu a prodyšnost a zajišťuje pocit svěžesti po celý den, což je nesmírně důležité, když si dítě často hraje. Profilovaná stélka navíc podporuje správný vývoj nožní klenby a rozložení tělesné hmotnosti a poskytuje pohodlí při nošení.

Tyto pantofle jsou vyrobeny z kvalitní tkaniny, která zaručuje odolnost a snadné čištění. Materiál je příjemný na dotek a zároveň dostatečně pevný, aby vydržel intenzivní používání energickými dětmi.

Modrá barva pantoflí Reweks zazáří v dětském pokoji a bude vhodným barevným akcentem mnoha dětských outfitů. Nedostatek hrdiny z oblíbených pohádek znamená, že pantofle mají univerzální charakter a budou vyhovovat i těm nejnáročnějším malým parádnicím.

Pantofle s otevřenou špičkou Reweks Blue jsou ideální volbou pro rodiče, kteří hledají praktickou, pohodlnou a estetickou každodenní obuv pro své dcery.

  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka Profilovaná vložka
  • Charakter: nedostatek
  • Materiál: Tkanina
  • Barva: modrý

Děkuji za přidání komentáře.

|