Miss Dětské třpytivé balerínky se zapínáním na suchý zip, Pink Jeylin růžový

20,50 EUR
30% levnější
29,29EUR

Dětské třpytivé balerínky se zapínáním na suchý zip, růžové - Your Little Princess in the World of Sparkle

Sny o zářivém, pohádkovém světě plném kouzel se nemusí omezovat pouze na představivost. S třpytivými dětskými balerínky od Jeylin se může každý krok vaší malé princezny třpytit jako začarovaný prach. Tyto okouzlující růžové balerínky jsou volbou, která potěší každou módní slečnu, která ve svém životě miluje styl a půvab.

Výroba, která se zaměřuje na kvalitu a pohodlí, nabízí obuv zapínanou na praktický suchý zip, umožňující rychlé a snadné obouvání dítětem. Pohodlí při nošení zaručuje profilovaná stélka z přírodní kůže, která se nejen přizpůsobí tvaru nohy, ale také zajistí dostatečné odvětrávání, chránící před potem a dalšími nepříjemnostmi.

Design balerínků Jeylin splňuje očekávání nejmladších módních nadšenců. Třpytivý povrch jim dodává jedinečný charakter a činí z nich atraktivní prvek jakéhokoli stylingu. Bez ohledu na příležitost - ať už jsou to rodinné oslavy, narozeniny nebo každodenní procházky - tyto boty dodají lesk a sebevědomí.

Podrážky balerín jsou navrženy s ohledem na bezpečnost. Plochý 0,5 cm vysoký podpatek a pečlivě vybrané vnější materiály poskytují stabilitu a ochranu proti uklouznutí, což vám umožní užít si každou hru beze strachu z pádu.

Výrobce si dal záležet na tom, aby byly balerínky dostupné v široké škále velikostí, od 25 do 30, vyjádřených v centimetrech délky chodidla, což umožňuje dokonalé přizpůsobení potřebám rostoucí dětské nohy.

Abych to shrnul, růžové třpytivé dětské balerínky se zapínáním na suchý zip jsou kombinací stylu, pohodlí a funkčnosti. Díky nim může být každý den plný kouzel a pohádkových dobrodružství. Dopřejte své malé princezně botičky, které nejen krásně vypadají, ale jsou také pohodlné a bezpečné. Ať ji každý krok vede ke splnění jejích snů!

  • Dodatečné informace: Kožená stélka
  • Barva: růžový
  • sex: dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|