Reweks Pantofle s autem modrý

Produkt nedostupný ;(

Pantofle Reweks Modré s autem - Ideální volba pro malé průzkumníky!

Najít ty správné pantofle pro energické batole je docela oříšek. Reweks, známý výrobce dětské obuvi, vychází vstříc rodičům a dětem a představuje své originální „Dupačky s autem“ v půvabné modré barvě.

Kategorie: Děti » Pro děti » Dětské pantofle

Reweks si dal záležet na tom, aby jeho pantofle byly nejen poutavé, ale především nabízely pohodlí a bezpečí pro malé nožky. Díky kožené vložce je jemná pokožka dítěte chráněna před podrážděním a nožička může dýchat, což je zvláště důležité při celodenním hraní.

Další informace: kožená stélka, tuhý podpatek

Pevná pata je klíčovým prvkem, který podporuje stabilitu a správný vývoj dětského chodidla. Při dostatečné podpoře je nenahraditelný při prvních krůčcích a při pohybu po domě zkušenějšími malými průzkumníky.

Hrdina: žádný

Pantofle nemají postavičky z pohádek nebo filmů, což z nich dělá univerzální volbu splňující různé preference dětí. Modré pozadí zdobené motivem auta jistě upoutá pozornost každého kluka, který sní o dobrodružstvích na plný plyn!

Pohlaví: Kluci

Designéři Reweks se zaměřili na uspokojení vkusu malých průzkumníků, zvolili modrou barvu a motiv vozidla, který sluší především mladým motoristickým nadšencům.

Typ zapínání: suchý zip

Praktický suchý zip je řešení, které učí samostatnosti a umožňuje rychlé nazouvání a vyzouvání pantoflí. To je důležité zejména při dětských hrách, kde se počítá každá vteřina.

Materiál: látka

Použití kvalitní látky zaručuje dlouhodobé používání a pantofle se snadno udržují v čistotě. Díky tomu budou pantofle Reweks spolehlivým spojencem na dlouhé měsíce zábavy a poznávání světa.

Modrá barva

Živý, ale zároveň klidný odstín modré je perfektním podkladem pro dynamický vzor s motivem auta a poskytuje atraktivní vzhled obuvi pro každého malého průzkumníka.

Pantofle Reweks s automodrou jsou promyšleným produktem, který splní očekávání jak dětí, tak jejich rodičů, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a bezpečí pro vyvíjející se chodidla.

  • Dodatečné informace: Kožená stélka Pevné počítadlo paty
  • Charakter: nedostatek
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Materiál: Tkanina
  • Barva: modrý

Děkuji za přidání komentáře.

|