Dětské boty Befado 273Y327 námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Pohodlí, zdraví a styl – tato tři slova dokonale vystihují dětskou obuv Befado, zejména model 273Y327 v klasické námořnické modré barvě. Určeno pro aktivní děti, které tráví mnoho hodin ve škole a potřebují obuv, která nejen vydrží intenzivní používání, ale zároveň se o ně postará.

Boty Befado vybavené inovativní, prodyšnou podrážkou jsou více než pohodlné na nošení. Tato technologie zajišťuje vynikající ventilaci chodidla a pomáhá udržovat vhodné mikroklima i při celodenních aktivitách. Bez významu není v patní části zabudovaný systém Absor-B, který tlumí mikronárazy. Díky tomu mohou nejmenší běhat, skákat a užívat si zábavu, aniž by své nohy vystavovali zbytečné zátěži.

Svršky vyrobené ze vzdušných bavlněných látek jsou dalším aspektem, který obuv Befado odlišuje od konkurence. Nožičky dítěte jsou přirozeně větrané, což zabraňuje přehřívání a podporuje hygienu nošení. To je nesmírně důležité, protože děti mají často tendenci k přehřívání nohou, což může vést k různým typům onemocnění.

Befado se jako výrobce zaměřuje na bezpečnost a zdraví dětí. Boty mají označení Zdravá noha a certifikáty, které zaručují, že byly doporučeny ortopedy. Pevná pata poskytuje dodatečnou stabilizaci a podporu chodidla, což je v prvních letech vývoje nesmírně důležité.

Model 273Y327 je určen pro chlapce a vyznačuje se snadno nastavitelnými suchými zipy, které vašemu dítěti usnadňují nazouvání a zouvání samo. Je to nejen pohodlné řešení, ale také výchovný prvek, který pomáhá rozvíjet samostatnost.

Dětské papuče Befado jsou lehké - váha výrobku s jednotlivým balením je pouze 0,5 kg, díky čemuž děti téměř nepociťují, že je nosí na nožičkách. To je další výhoda, která umožňuje dětem volně si hrát po celý den.

Shrnuto a podtrženo, dětská obuv Befado 273Y327 je výbornou volbou pro rodiče, kteří chtějí svým dětem poskytnout pohodlí i správnou péči o jejich vyvíjející se chodidla. Podporují správný vývoj a zajišťují bezpečnost, tyto tmavě modré pantofle musí mít každý předškolák nebo žák základní školy.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.5

Děkuji za přidání komentáře.

|