Dětské boty Befado 273X321 námořnická modrá modrý

Produkt nedostupný ;(

Befado je značka známá rodičům a oceňovaná specialisty pro tvorbu dětské obuvi, která podporuje zdravý vývoj mladých nohou. Model 273X321 v odstínech námořnické modré a modré je ideální variantou pro kluky, kteří potřebují pohodlné a funkční boty jak do školy, tak na každodenní hraní.

Tyto extrémně pohodlné dětské pantofle jsou vybaveny prodyšnou podrážkou, díky které zůstanou nožičky dítěte suché a svěží i po mnoha hodinách aktivního používání. Inovativní systém Absor-B použitý v oblasti paty tlumí drobné nárazy při chůzi a chrání mladé klouby před nadměrnou zátěží.

Svršek pantoflí Befado je vyroben z vysoce kvalitních bavlněných látek, což zaručuje nejen prodyšnost, ale také zajišťuje vysokou úroveň hygieny. Látka se snadno udržuje v čistotě, což je nesmírně důležité pro děti, které často namáhají odolnost své obuvi.

Bezpečnost je na prvním místě, boty proto prošly přísnými testy a získaly certifikáty doporučené ortopedy. Pevná pata, která je jednou z nejdůležitějších vlastností modelu 273X321, podporuje správné držení nohy, což je důležité v době, kdy jsou kosti a svaly dítěte ještě ve fázi intenzivního růstu.

Zapínání na suchý zip je další výhodou těchto bot. Umožňuje i nejmladším uživatelům vlastní nazouvání a zouvání, což pomáhá rozvíjet jejich manuální zručnost a samostatnost.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 273X321 v tmavě modré a modré barvě je kombinací stylu, pohodlí a technologie, která odpovídá potřebám aktivních chlapců. Tyto boty budou nejen elegantním doplňkem školní výbavy, ale především podpoří zdravý vývoj dětských nožiček. Hmotnost produktu s individuálním balením je pouze 0,4 kg, což dokazuje lehkost a pohodlí, které nepochybně ocení mladí uživatelé při každodenních dobrodružstvích.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|