Dětské boty Befado 251Y185 černá šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 251Y185 jsou nabídkou, která spojuje vysokou kvalitu zpracování, komfort nošení a atraktivní design, který jistě osloví jak rodiče, tak jejich děti. Jedná se o obuv určenou pro malé uživatele, jejichž neustálá energie vyžaduje pevnou a bezpečnou oporu na každém kroku.

Pokud jde o činnost předškoláka, je klíčové zajistit mu obuv, která je nejen pohodlná, ale i správně konstruovaná, aby sloužila dítěti při všech typech her. Boty Befado 251Y185 jsou vybaveny lehkou a flexibilní podrážkou, která je nesmírně důležitá pro zajištění náležité flexibility a přizpůsobení dynamickým pohybům batolete. Takto navržené boty umožňují noze ohýbat se, skákat a volně běhat, aniž by omezovaly pohyby dítěte nebo způsobovaly nepohodlí.

Další výhodou bot je, že svršek je vyroben z prodyšných bavlněných látek - to zaručuje hygienu a pohodlí i při mnoha hodinách bezstarostného hraní. Díky těmto vlastnostem zůstává dětská noha po celý den suchá a řádně větraná.

Návrháři značky Befado si dali záležet na tom, aby obuv byla maximálně funkční a přátelská k dětem. Díky zapínání na suchý zip může batole boty snadno obouvat a zouvat, učí se samostatnosti a rychle reaguje na nutnost přezouvání ve školce nebo doma.

Befado navíc nezapomnělo ani na zdravotní stránku obuvi - model 251Y185 využívá tuhou patu. Jde o důležitou funkci podporující správné postavení nohy, která je důležitá v prevenci a případné korekci vad držení těla u dětí v tak nízkém věku.

Esteticky navržené v tlumených černých a šedých barvách se tyto dětské pantofle budou hodit k většině dětských stylů a jejich neutrální design bude slušet dívkám i chlapcům. Látkový materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, zaručuje odolnost a snadné čištění, což je další argument pro volbu tohoto modelu.

S ohledem na rodiče výrobce u jednotlivého balení uvádí i informaci o váze výrobku, která je pouze 0,4 kg, což bude s přepravou bot dělat nejmenší problém.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 251Y185 je promyšlená nabídka pro aktivní předškoláky, kteří potřebují pohodlné, bezpečné a samostatné boty pro každý den. Solidní zpracování v kombinaci s pohodlím a estetickým vzhledem jsou argumenty, které vám nedovolí tuto nabídku ignorovat.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Černá Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|