Dětské boty Befado 116Y298 námořnická modrá šedá

Produkt nedostupný ;(

Boty jsou neodmyslitelným prvkem dětského šatníku a při výběru obuvi pro děti stojí za zvážení nejen atraktivní vzhled, ale především pohodlí a bezpečnost. Befado, známý výrobce dětské obuvi, má ve své kolekci model, který se hodí jako obuv do školky - dětské boty Befado 116Y298 v atraktivních, univerzálních barvách: tmavě modrá a šedá.

Tento model byl navržen pro aktivní předškoláky, kteří potřebují stabilní a pohodlnou obuv během dne. Bez ohledu na to, zda dítě tráví čas hraním ve školce nebo běháním na hřišti, Befado zaručuje pohodlí při nošení.

Lehká, flexibilní a prodyšná podešev se zvýšenou patou a stabilními bočnicemi udrží dětskou nohu ve správné poloze. Pevná pata je klíčová pro správný vývoj a poskytuje optimální podmínky pro rostoucí chodidla.

Svršek obuvi je vyroben ze vzdušných bavlněných látek, které zajišťují svěžest a hygienu i při celodenním používání. Ve skutečnosti každý detail těchto bot ukazuje starost o zdraví a pohodlí dětských nohou.

Za zmínku stojí, že boty Befado mají jednoduché elastické pásky vhodné pro děti, které umožňují malým dětem boty snadno obouvat a zouvat a posilují tak jejich nezávislost. To je důležitý aspekt zejména v nízkém věku, kdy se děti učí samostatnosti.

Bezpečnost používání potvrzují certifikáty a doporučení ortopedů, což dává rodičům jistotu, že volbou bot Befado investují do zdraví nohou svého dítěte.

S ohledem na různé potřeby mladých uživatelů nabízí Befado obuv v univerzálních tmavě modrých a šedých barvách, které se budou hodit k většině outfitů. Model 116Y298 je věnován především dívkám, ale jeho barvy jsou natolik neutrální, že se mohou líbit i chlapcům.

Vzhledem k hmotnosti výrobku spolu s jednotlivým balením pouze 0,4 kg si můžeme být jisti, že je obuv lehká, což je důležitý faktor pro pohodlné nošení po celý den.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 116Y298 je moudrou volbou pro starostlivé rodiče, kteří chtějí svým dětem zajistit pohodlí, bezpečí a zdravý vývoj nohou. Díky nim bude každý předškolní den dalším krokem k samostatnosti a radosti z poznávání světa.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Námořnictvo Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|
|