Dětské boty Befado 110P429 námořnická modrá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 110P429, tmavě modrá - perfektní pro malé průzkumníky

Vybrat správnou obuv pro dítě, které dělá první krůčky, je nesmírně důležité. To je důležitý okamžik jak pro rodiče, tak pro batole, které rozvíjí své motorické schopnosti. Befado jako značka obuvi s dlouholetou tradicí dokonale rozumí potřebám dětí. Představujeme Vám model 110P429, který si získal uznání rodičů i odborníků - díky doporučením nejlepších ortopedů a získání certifikátu "Znamení zdravé nohy".

Svršky naší obuvi jsou mistrně vyrobeny pro jemné dětské nožky. Prodyšné bavlněné tkaniny zaručují hygienu a pohodlí při každodenním nošení. Díky nim mohou nožičky „dýchat“, čímž se vyhnou nadměrnému pocení a případnému podráždění.

Stabilita je klíčem k bezpečné hře a správnému vývoji. Model Befado 110P429 je vybaven patřičně zvýšeným počítadlem paty, které stabilizuje dětskou nohu bez ohledu na to, zda chodí, běhá nebo skáče. Perforovaná podešev je dalším prvkem, který zajišťuje ventilaci a tepelný komfort.

Abychom zajistili, že malé nožky budou mít dostatek prostoru pro volný vývoj, navrhujeme boty se širokou špičkou. Prostor pro prsty je nezbytný, aby dítě mohlo volně pohybovat prsty a cítilo se pohodlně při obouvání.

Design obuvi Befado 110P429 je stejně promyšlený jako její ortopedické aspekty. Elegantní tmavě modrá barva dělá boty stylovými a univerzálními, hodí se téměř ke každému dětskému stylu. Příjemný design v kombinaci s funkčností z něj dělá skvělou volbu pro malé kluky, kteří oceňují nejen pohodlí, ale i vzhled.

Botičky se zapínají na pohodlné a praktické přezky, díky nimž se batole snadno naučí samo nazouvat a zouvat boty a také je lze přizpůsobit individuálním potřebám z hlediska střihu.

Další výhodou je nízká hmotnost výrobku - i při jednotlivém balení nepřesahuje 0,3 kg, díky čemuž se boty pohodlně nosí a nezatěžují dítě.

Výběrem dětské obuvi Befado volíte zdraví, vývoj a bezpečnost vašeho dítěte. Model 110P429 je investicí do pohodlí a zdravého vývoje nožiček vašeho batolete, kterou zajišťuje polský výrobce, kterému rodiče důvěřují již mnoho generací.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Materiál: Tkanina
  • Typ spony: Spony
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.3
  • Barva: Námořnictvo
  • sex: Kluci

Děkuji za přidání komentáře.

|