Dětská obuv Befado pu 065P159 modrý šedá zelená

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado pu 065P159 – Pohodlí a styl pro malé nožky

Jaro a léto je čas na hraní venku a žádná outdoorová aktivita se neobejde bez vhodné obuvi. Rodiče chtějí, aby nohy jejich dětí byly bezpečné a pohodlné. Sandály Befado pu 065P159 v modré, šedé a zelené barvě jsou proto perfektní volbou. Jsou to boty, které nejen krásně vypadají, ale především zajistí správný vývoj mladých nohou.

Svršek těchto sandálů je vyroben z vysoce kvalitních prodyšných látek - převážně bavlny - což zaručuje vašim nohám přístup na čerstvý vzduch, nezbytný při dlouhých hrách v teplejších dnech. Boty Befado se také vyznačují funkčním designem: pata s dodatečnou výztuhou a stabilizační bočnice zajišťují správné držení nohy. Díky těmto vlastnostem si miminka mohou užívat přirozené a bezpečné pohyby, což je při jejich intenzivním růstu a vývoji nesmírně důležité.

Sandály jsou vybaveny suchým zipem - toto praktické řešení umožňuje snadné nazouvání a přizpůsobení botiček individuálním potřebám každého malého chodidla. Zapomenout nelze ani na atraktivní vzhled: zmiňované odstíny modré, šedé a zelené boty hezky na noze ladí s mnoha dětskými styly.

Komfort nošení zvyšuje přítomnost kožené vložky, která je šetrná k pokožce a absorbuje přebytečnou vlhkost. Pevná pata je navíc nejen konstrukčním prvkem, ale také zárukou dodatečné podpory pro zdravý vývoj nohy.

Produkt Befado jako renomovaná společnost specializující se na dětskou obuv je certifikován a doporučován ortopedy, což dává rodičům jistotu, že pro své dítě vybírají obuv splňující ty nejvyšší standardy.

Tyto sandály jsou perfektní volbou pro chlapce, kteří jsou stále na cestách – aktivní průzkumníky světa, pro které je každý další krok dobrodružstvím. Befado pu 065P159 je obuv, která dětem poskytne nejen pohodlí a bezpečí, ale také stylový vzhled během jarních a letních dnů plných slunce a zábavy.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka
  • Producentský kód: 065P159
  • Barva: modrý Šedá zelená
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|