Dětská obuv Befado mm 116Y297 růžový stříbrný šedá

Produkt nedostupný ;(

Známý výrobce dětské obuvi Befado ve spolupráci se značkou Inblu představuje produkt z okouzlující a žádané kolekce "Mummy & Me" - dětské boty mm 116Y297 v atraktivních odstínech růžové, stříbrné a šedé. Tato kolekce vyniká nejen svými barvami, ale také jedinečným designem s obrázky dětských motivů, jako jsou koťátka, jednorožci nebo jeleni, díky nimž je každý model nejen praktický, ale také plný dětské fantazie.

Befado mm 116Y297 je perfektní volbou pro aktivní dívky, které potřebují pohodlnou a stabilní obuv každý den. Tyto pantofle se perfektně hodí jako náhradní botičky do školky nebo jako domácí obuv, díky které si malé nožičky budou moci užívat svobody a pohodlí po celý den.

Vnitřek bot je podšitý technologií Soft B-System, která zaručuje měkkost a správné přizpůsobení dětské noze a poskytuje tak další pohodlí a pocit příjemného zabalení. Spojení tohoto systému s bezpečností a kvalitou dělá z Befada značku, které rodiče důvěřují.

Pantofle mají elastické pásky, které usnadňují dítěti samostatné nazouvání a zouvání bot a zároveň zajišťují dobrou přilnavost a univerzální přizpůsobení noze. Pevná pata slouží ke správnému vývoji a stabilizaci dítěte při běhu, což je v prvních letech formování pohybového aparátu nesmírně důležité.

Boty vyrobené z pečlivě vybrané látky vypadají nejen esteticky, ale jsou také odolné a snadno se udržují, což je důležité pro každodenní používání malých průzkumníků. Decentní barvy a ozdobné prvky navíc zdůrazňují dívčí charakter těchto pantoflí při zachování určité univerzálnosti, která umožňuje ladit s mnoha outfity.

Volbou Befado mm 116Y297 rodiče investují do bezpečí, rozvojové podpory a radosti svých dětí, vše obsažené v dostupné formě funkční a atraktivní obuvi, která jistě osloví matku i dceru při jejich každodenních společných dobrodružstvích.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Producentský kód: 116297
  • Barva: růžový stříbrný Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Stahující gumy

Děkuji za přidání komentáře.

|