Dětská obuv Befado 907P126 růžový

Produkt nedostupný ;(

Dopřejte svému dítěti pohodlí a styl s nejnovější kolekcí dětské obuvi renomované značky Befado. Model tenisek 907P126 v rozkošné růžové barvě je víc než jen obyčejná obuv - je zárukou zdravého vývoje a radosti z každodenního nošení. Navrženo speciálně pro dívky ve věkové kategorii, kde nohy rostou a tvarují se nejrychleji - od velikosti 18 do 26.

Designéři Befado, myslící na nejmladší uživatele, vytvořili tenisky, které nejen oslní svou image, ale především podporují správné držení těla. Každý krok v těchto botách je krokem ke zdraví, to vše díky prestižnímu označení Healthy Foot Mark, které potvrzuje nejvyšší kvalitu a bezpečnost pro vyvíjející se nohu.

Ústředním bodem těchto fantastických tenisek je rozkošný motiv kočky, který zdobí špičky bot, přitahuje pozornost a vykouzlí úsměv na tváři malých milovníků zvířat. Tento doplněk je inspirován láskou k dobrodružství a zábavě – něco, co je jistě blízké každému dětskému srdci.

Befado se postaralo i o detaily, na kterých záleží. Pevná pata poskytuje nohám spolehlivou oporu a zajišťuje správnou stabilizaci, která je nesmírně důležitá při aktivní hře nebo prvních pokusech o chůzi. Suchý zip je zase nejen rychlým a pohodlným řešením, ale také umožňuje dítěti samostatné oblékání a upravování bot, což je důležitý krok k rozvoji samostatnosti a motorické koordinace.

Tenisky vyrobené ze vzdušných přírodních bavlněných materiálů jsou ideální pro teplé dny, zajišťují správnou cirkulaci vzduchu a zabraňují nadměrnému pocení nohou. Lehkost obuvi ovlivňuje komfort používání a následně i pohodlí miminka, které je prioritou každého rodiče.

Volbou dětských bot Befado 907P126 růžové vybíráte pro svou dceru nejen půvabné a praktické tenisky, ale investujete do správné ochrany a rozvoje jejích nohou. Maxi tenisky se zalíbí každé malé princezně a poskytnou jí nespočet hodin radostného objevování světa.

  • Charakter: jiný
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|