Dětská obuv Befado 907P113 šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 907P113 šedé - Pohodlné kroky pro každé dobrodružství

Dětská obuv Befado 907P113, navržená pro nejmenší průzkumníky, je dokonalou kombinací funkčnosti, pohodlí a stylu. Šedé tenisky zdobí barevné akcenty a veselé motivy, které upoutají pozornost a rozveselí každý den. Tyto boty určené především pro děti, které s chůzí teprve začínají, jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také zdravé pro vyvíjející se chodidla.

Oboustranný suchý zip použitý u tohoto modelu je promyšleným řešením, které ocení rodiče i děti. Tyto praktické spojovací prvky umožňují snadné a rychlé nazouvání a zouvání, což je zvláště důležité, když se na cestě k novým objevům počítá každá vteřina.

Navíc tento model obuvi Befado má mnoho výhod z hlediska zdraví a vývoje dětských nohou. Pevná pata poskytuje dostatečnou oporu a stabilitu, což je důležité při učení chůze. Širší špičky bot zase dávají malým dětem více prostoru a volnosti pro prsty, což podporuje přirozenou polohu nohou.

Tyto boty mají také certifikát „Healthy Foot Sign“, což znamená, že splňují přísné normy a doporučení ortopedů ohledně zdravého vývoje nohou. To znamená, že rodiče si mohou být jisti, že volbou Befado 907P113 investují do zdravého vývoje základu svého dítěte – jeho chodidel.

Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je vysoce kvalitní tkanina, která je odolná a šetrná k jemné dětské pokožce. To umožňuje nožkám vašeho nejmenšího dýchat, což je důležité zejména v teplejších dnech.

Kategorie, do které tyto dětské pantofle spadají, naznačuje, že jsou vhodné pro každodenní použití v interiéru i exteriéru. A díky své neutrální šedé barvě s vícebarevnými akcenty se tyto boty perfektně hodí k nejrůznějším šatním skříním, což z nich dělá univerzální doplněk většiny dětských stylů.

Dětské boty 907P113 od Befado jsou dostupné v originálním balení, což usnadňuje jejich skladování a je to skvělý tip na dárek. Tyto boty jsou navíc zaměřeny na chlapce, i když jejich neutrální barvy mohou vyhovovat potřebám každého dítěte.

Výběrem bot Befado si rodiče mohou být jisti, že svým dětem poskytnou to nejlepší – pohodlí, styl a zdravý vývoj v každé fázi růstu a při každém dobrodružství.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 907P113
  • Barva: Šedá
  • Přímá barva: vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Stav balení: Originál

Děkuji za přidání komentáře.

|