Dětská obuv Befado 869X151 růžový

Produkt nedostupný ;(

Růžová dětská obuv Befado 869X151 – pohodlí a bezpečnost pro malé nohy

Každé dítě si zaslouží obuv, která nejen krásně vypadá, ale zároveň podporuje zdravý vývoj jeho nohou. Befado, známý výrobce dětských botiček, představuje model 869X151 v půvabné růžové barvě, který splní očekávání jak malých princezen, tak jejich rodičů, kteří dbají na pohodlí a bezpečí.

Během bezstarostných chvil ve školce nebo na hřišti poskytuje dětská obuv Befado 869X151 optimální podmínky pro vývoj nohou. Podpatek se zvýšeným profilem a stabilní boky struktury boty zajišťují chodidlu správné postavení, což je klíčové pro prevenci vad držení těla.

Sandály tohoto modelu jsou ideální pro léto a teplejší dny, dodávají pocit lehkosti a svobody. Otevřené prsty jsou nejen módním akcentem, ale především praktickým řešením, které zajišťuje lepší ventilaci a tím i zdravé podmínky pro malé nožky.

Další výhodou obuvi Befado je použití vysoce kvalitních, prodyšných bavlněných látek na svršcích. Tento materiál je nejen příjemný na dotek, ale zajišťuje i dostatečnou cirkulaci vzduchu, což se promítá do komfortu a hygieny celodenního nošení.

Designéři Befado myslí i na samostatnost dětí - boty si snadno nazujete sami díky pohodlným páskům na suchý zip, které navíc umožňují individuální přizpůsobení obuvi dětské noze. To je důležitý aspekt v procesu učení se samostatnosti a budování pocitu vlastní kompetence u nejmenších dětí.

Zvláštní pozornost si zaslouží kožená vložka, kterou používá značka Befado. Je synonymem kvality a odolnosti a také zárukou přirozeného prostoru pro rostoucí nohu.

Bezpečnost obuvi Befado je potvrzena certifikáty a doporučeními ortopedů. Rodiče si mohou být jisti zdravím a správným vývojem nohou svých dětí výběrem bot, které splňují ty nejvyšší standardy.

Dětské boty Befado 869X151 růžové jsou nejen dětské papuče, které okouzlí srdce malých uživatelů, ale také promyšlená volba pro rodiče, kteří se zaměřují na rozvoj a zdraví svých dětí. S hmotností pouhých 0,4 kg s obalem zajistí lehkost kroku a nezapomenutelné chvíle zábavy každý den.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Kožená stélka
  • Producentský kód: 869 x 151
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|