Dětská obuv Befado 869X143 modrý šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 869X143 jsou perfektním řešením pro aktivní batole, které potřebuje pohodlnou a bezpečnou obuv pro každodenní nošení, zejména do školky. Barvy - modrá s šedými a vícebarevnými akcenty - dělají boty poutavými a přitažlivými pro děti a povzbuzují je, aby se oblékaly samy.

Designéři Befado vědí, jak důležitý je vývoj malých chodidel, a tak se v modelu 869X143 postarali o klíčové zdravotní aspekty. Tuhá pata a stabilní boky bot dokonale podepřou drobná chodidla a udrží je ve správné poloze, což je nesmírně důležité pro prevenci vad držení těla. Zavedení otevřených špiček v sandálech je další výhodou, která zajišťuje lepší cirkulaci vzduchu a zabraňuje přehřívání nohou při intenzivní hře.

Svršky vyrobené ze vzdušných bavlněných látek jsou dalším aspektem, který prospívá pohodlí malého uživatele. Tento materiál zaručuje nejen dostatečné větrání, ale také hygienu dětských nožiček, což je v teplých dnech obzvlášť důležité.

Typ zapínání na suchý zip je nejen praktický, ale také učí děti samostatnosti. Díky intuitivnímu zapínání se i ty nejmenší děti rychle naučí obouvat a zouvat boty Befado bez pomoci dospělých.

Bezpečnost a zdraví dětských nohou je pro značku Befado prioritou, což potvrzují certifikáty a doporučení ortopedů. Tyto boty jsou navrženy s důrazem na detail, aby si rodiče mohli být jisti, že vybrali produkt, který podporuje správný vývoj jejich dítěte.

Výrobce Befado jasně definoval kategorii bot jako "Dětské papuče", určené pro chlapce, což z tohoto modelu dělá výjimečně dobrou volbu pro nošení ve školce i na doma. Díky kombinaci funkčnosti, designu a péče o zdraví nohou se dětská obuv Befado 869X143 těší zaslouženému uznání mezi rodiči a odborníky.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Producentský kód: BM98784
  • Barva: modrý Šedá vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|