Dětská obuv Befado 869X136 růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 869X136 - Pohodlí a bezpečnost pro malé nožky

Malí milují objevování světa prostřednictvím nekonečných her ve školce. Aby byl každý krok bezpečný a pohodlný, potřebujete speciálně navrženou obuv, která splní požadavky energických dětí. Dětské boty Befado 869X136 v růžové barvě s vícebarevnými akcenty jsou perfektní volbou pro každou dívku, která hledá pohodlí a styl v jednom.

Při péči o zdravý vývoj malých nožiček věnuje Befado zvláštní pozornost konstrukčním detailům obuvi. Zvýšená pata a stabilní boky těchto okouzlujících bot poskytují správnou polohu nohy, kterou tak zoufale potřebuje během období růstu. Pevná pata je zásadní pro zajištění stability při chůzi, skákání a běhu.

Sandály viditelné u modelu 869X136 byly navrženy tak, aby neomezovaly pohyby malíčků a zároveň jim nabízely dodatečnou ventilaci. Jedná se o ideální variantu pro teplejší dny, kdy nožičky našich dětí potřebují především vzdušnost a svěžest.

Dalším prvkem, který si zaslouží pochvalu, jsou svršky ze vzdušné bavlněné látky. Tato prodyšnost kromě estetického provedení zaručuje dětským nožičkám pohodlí a hygienu po celý den.

Samostatnost je něco, co se děti naučí velmi rychle, a proto jsou boty Befado navrženy tak, aby je bez pomoci dospělých snadno nazouvali a zouvali i ti nejmenší. Je to malý krok pro rodiče, ale obrovský skok pro dítě, které rozvíjí své dovednosti.

Bezpečnost je základ, a proto jsou boty Befado vybaveny příslušnými certifikáty a jsou doporučovány ortopedy. Rodiče mohou mít plnou důvěru, že volbou obuvi Befado volí zdraví a správný vývoj nohou svých dětí.

V kategorii „Děti » Pro děti » Dětské pantofle“ obuv Befado vyniká nejen svou funkčností, ale také okouzlující růžovou barvou s veselými, pestrobarevnými detaily, které jistě zaujmou a uspokojí mladé milovníky módních akcentů.

Složitý svět dětských dobrodružství vyžaduje obuv, která je nejen stylová, ale především praktická a bezpečná. Befado 869X136 je vynikající volbou pro rodiče, kteří chtějí spojit zdraví nohou svého dítěte s jejich radostným a barevným životním stylem.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Producentský kód: BM98315
  • Barva: růžový vícebarevné
  • sex: Malé dívky

Děkuji za přidání komentáře.

|
|