Dětská obuv Befado 342P038 fialový růžový

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 342P038 fialová růžová - Pohodlí a bezpečnost na každém kroku

Každý rodič chce svému dítěti poskytnout pohodlí a bezpečí a zároveň zajistit správný vývoj jeho nohou. Výběrem dětských botiček Befado 342P038 v odstínech fialové a růžové si můžete být jisti, že vaše ratolest bude mít vše, co potřebuje při aktivitách ve školce, hraní doma nebo na hřišti.

Speciálně navržený vyšší podpatek u těchto bot zaručuje, že dětská noha bude udržovat správnou polohu po celou dobu nošení. Stabilní boky bot pomáhají udržovat správné držení těla, což je při intenzivním růstu a vývoji batolete nesmírně důležité. Kožená vložka je dalším prvkem, který dokazuje, že značce Befado záleží na zdraví těch nejmenších. Díky němu jsou nohy dítěte lépe podepřeny, což podporuje jeho zdravý vývoj.

Sandály Befado s otevřenou špičkou jsou perfektním řešením, které zajistí vašim nohám dodatečné větrání v teplých dnech. Tyto botičky bude nosit i dítě s radostí, protože barevné provedení v odstínech fialové a růžové malé parádnice jistě osloví. Befado dbá na to, aby jejich výrobky byly nejen praktické, ale také esteticky vyrobené a atraktivní na pohled.

Další předností této obuvi jsou svršky ze vzdušných bavlněných látek. Materiál zajišťuje pohodlí a hygienu pro vaše nohy, což je mimořádně důležité zejména při aktivním trávení času. Suchý zip jako typ zapínání je praktickým a snadným řešením, které umožňuje dítěti samostatné obouvání a zouvání a zároveň rozvíjí jeho nezávislost.

Výrobce Befado je proslulý svou starostí o zdraví dětských nohou. Boty této značky jsou nejen pohodlné, ale také certifikované a doporučené ortopedy. Hmotnost výrobku s individuálním balením je pouze 0,3 kg, což dokazuje lehkost obuvi - vlastnost, která je důležitá zejména pro aktivní děti.

Výběrem obuvi Befado 342P038 si rodiče mohou být jisti, že vybírají produkt, který kombinuje vysokou kvalitu, funkčnost a atraktivní design, a to vše s ohledem na zdraví a štěstí nohou jejich dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Kožená stélka
  • Barva: fialový růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.3

Děkuji za přidání komentáře.

|