Dětská obuv Befado 273Y314 modrý

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado 273Y314 modrá - Komfort a bezpečnost pro malé nohy

Každé dítě je malým průzkumníkem, který objevuje svět hrou a učením. Proto je pro něj tak důležité mít boty, které mu umožní nejen bezproblémové sezení ve školních lavicích, ale budou i spojencem při všech jeho dětských dobrodružstvích. Dětské boty Befado 273Y314 v půvabné modré barvě tyto požadavky splní.

Boty Befado, vytvořené s ohledem na nejmenší, se vyznačují vysoce kvalitním zpracováním a detaily, které mají klíčový vliv na vývoj a zdraví dítěte. Prodyšná podrážka poskytuje potřebnou ventilaci a umožňuje malým nohám dýchat i při nejintenzivnější hře. Systém Absor-B v patní části je technologie, která má na starosti tlumení mikrootřesů - jedná se o komponent zajišťující pohodlí při chůzi, běhu nebo skákání po školním dvoře.

Svršek vyrobený ze vzdušných bavlněných látek zaručuje správnou hygienu zejména v teplých dnech. Pevná pata stabilizuje chodidlo, což je nesmírně důležité pro vyvíjející se pohybový aparát u dětí. Suchý zip jako typ zapínání je navíc řešením, které umožňuje i těm nejmenším uživatelům samostatné obouvání a zouvání obuvi, rozvíjející jejich manuální dovednosti a samostatnost.

Modrá barva bot Befado možná osloví mnoho chlapců, ale i dívek, kterým se tato barva líbí. Kombinace estetiky a funkčnosti je u dětské obuvi vždy dobrou volbou.

Výrobce Befado s ohledem na bezpečnost malých nožiček dbal na to, aby jeho výrobky byly certifikovány a doporučeny ortopedy. Péče o zdravý vývoj dětského chodidla je proto další výhodou, která svědčí o výběru této nejen módní, ale i praktické dětské obuvi.

Poskytování vhodných podmínek pro růst sazeb je investicí do zdravého rozvoje. Dětská obuv Befado 273Y314 modrá je synonymem pro pozornost k nejmenším detailům, která se promítá do radosti a pohodlí při každodenním používání. Ať už ve škole nebo na hřišti – tyto boty nepochybně vyhoví výzvám energických dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: modrý
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|