Dětské boty Befado 273Y296 námořnická modrá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 273Y296 v tmavě modré barvě s vícebarevnými akcenty jsou perfektním řešením pro aktivní děti, které tráví mnoho hodin hraním a učením. Befado s mnohaletými zkušenostmi s výrobou obuvi pro děti vytvořilo boty kombinující pohodlí a módní design s nejvyššími bezpečnostními standardy.

Tyto boty se doporučují zejména pro vnitřní použití, jako jsou školy nebo školky, kde malým nožičkám poskytují dostatečný komfort a hygienu. Panely vyrobené ze vzdušné bavlny umožňují nohám volně dýchat, což je klíčové pro prevenci pocení a nepříjemných pachů. Mimořádně důležitý je systém Absor-B použitý v patní části, který účinně tlumí nárazy při běhu a skákání a chrání citlivá chodidla před mikroúrazy.

Kvalitu těchto bot potvrzuje certifikát „Healthy Foot Sign“, který zaručuje vhodnou prevenci a zdravý vývoj dětských nohou. Stabilní pata zajišťuje správné postavení nohy, což je důležité pro prevenci vad držení těla. Pohodlné zapínání na suchý zip umožňuje dítěti rychlé a samostatné obouvání a zouvání, což navíc podporuje motorický vývoj malého uživatele.

Befado je značka dětské obuvi, která se těší velké důvěře rodičů. Boty jsou doporučovány ortopedy, což navíc zvyšuje jejich hodnotu a nutí mnoho pečovatelů k rozhodnutí si je koupit. Rozmanitost barev dodává dětským pantoflím veselý, stylový vzhled, který jistě osloví mladé uživatele.

Dětská obuv Befado 273Y296 je nejen atraktivním designem, ale především investicí do zdravého vývoje a pohodlí malých nožiček. Pro děti se vyplatí vybírat produkty, které nejen dobře vypadají, ale především slouží k ochraně jejich vyvíjejících se těl. Při vytváření své obuvi na to Befado vždy pamatuje a poskytuje produkty, které stojí za to doporučit každému malému průzkumníkovi.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|