Dětská obuv Befado 251Y165 šedá vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 251Y165 jsou perfektním řešením pro rodiče, kteří hledají pohodlnou a zdravou obuv pro svého předškoláka. Hodnota pohodlí a bezpečí pro dětské nožičky při hře je něco, co nelze podceňovat – a v těchto botách vaše ratolesti najdou obojí.

Obuv Befado, známá tím, že pečuje o zdraví dětských nohou, získala označení „Zdravé chodidlo“, které je zárukou ergonomického designu a použitelnosti pro rostoucí nohy. Model 251Y165 se vyznačuje šedou barvou s pestrobarevnými prvky, které upoutají pozornost a hodí se k různým dětským stylům.

Zvláštní pozornost stojí za to věnovat konstrukci podrážky, která je lehká a pružná. To umožňuje, aby boty Befado dokonale padly na pohyblivé a dynamické nohy dítěte. Díky tomu mohou nejmenší volně skákat, běhat a objevovat svět bez omezení.

Klíčová je také bezpečnost, proto jsou boty vybaveny pevným opatkem, který nohu stabilizuje a chrání před zraněním. To je důležité zejména pro děti, které jsou ve fázi intenzivního vývoje a potřebují správnou oporu pro nohy.

Materiál obuvi je bavlněná tkanina, která zajišťuje výbornou cirkulaci vzduchu a umožňuje udržet nohy v suchém a zdravém prostředí po celý den. Hygiena a komfort nošení jsou tedy na vysoké úrovni.

Designéři Befado mysleli i na nezávislost svých malých zákazníků, když navrhli řešení v podobě suchých zipů. Děti si tak snadno nazouvají a zouvají boty bez pomoci dospělých, což je velká výhoda zejména ve školce.

Boty Befado 251Y165 určené pro dívky jsou nejen praktickou a zdravou volbou, ale také módním doplňkem dětského šatníku. Jedná se o obuv, kterou si rodiče mohou vybrat s plnou důvěrou, že jejich děti budou používat ten nejkvalitnější produkt, který se o jejich nohy postará při celodenních aktivitách.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Šedá vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|