Dětská obuv Befado 251Y164 šedá vícebarevný zelená

Produkt nedostupný ;(

Befado - známý a uznávaný výrobce dětské obuvi - představuje model 251Y164: tenisky pro kluky, které vynikají nejen svou funkčností, ale i živým designem. Tyto šedé, vícebarevné boty se zelenými prvky jsou perfektním řešením pro rodiče, kteří hledají pohodlnou obuv pro své děti do školky, školy i na každodenní hry.

Sportovní střih byl navržen pro aktivní děti, kombinuje pohodlí a styl. Elastické zapínání na suchý zip umožňuje snadné přizpůsobení tenisky individuálnímu tvaru dětského chodidla a zároveň usnadňuje malým uživatelům samostatné nazouvání a vyzouvání. Pevná pata zaručuje dostatečnou oporu pro malé chodidlo, což je nesmírně důležité v procesu růstu a vývoje dítěte.

Bílá, flexibilní podrážka byla navržena tak, aby zajistila maximální pohodlí při používání a bezpečnost na různých površích. Materiál, ze kterého jsou tenisky vyrobeny, je kvalitní plast, který zajišťuje odolnost a odolnost obuvi pro každodenní nošení. Díky použití snadno čistitelných materiálů si tenisky Befado udrží svůj estetický vzhled po dlouhou dobu.

Dětské boty Befado 251Y164, ač jsou určeny převážně pro chlapce, jistě osloví některé dívky svými barvami a univerzálním designem. Jejich všestrannost z nich dělá skvělou volbu pro různé příležitosti, od školních aktivit, přes výlety mimo domov až po hraní na hřišti.

Výběrem tohoto modelu tenisek od Befado si mohou být rodiče jisti, že investují do kvality, pohodlí a zdravého vývoje nohou svých dětí. Tyto boty nejen hezky vypadají, ale také podporují správné držení těla a předcházejí případným problémům s nohou v budoucnu.

Abych to shrnul, dětská obuv Befado model 251Y164 je perfektní kombinací stylu, pohodlí a funkčnosti, což z ní dělá skvělou volbu pro energické a aktivní děti, které si cení svobody a pohodlí a zároveň chtějí vypadat módně.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: Šedá vícebarevné zelená
  • Materiál: Plastický
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip
  • Producentský kód: BM105625

Děkuji za přidání komentáře.

|