Dětská obuv Befado 250P090 námořnická modrá modrý vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Výběr prvních botiček pro dítě je okamžik, na který rodiče čekají netrpělivě, ale také s jistou úzkostí. Abyste se rozhodli moudře, stojí za to vybírat osvědčené značky, které nabízejí nejen styl, ale především zdraví a bezpečnost pro malé nožky.

Befado, polský výrobce dětské obuvi, je odborníkem ve svém oboru, o čemž svědčí certifikáty a doporučení ortopedů na jejich výrobky. Model 250P090 v odstínech námořnické modré, modré a s vícebarevnými prvky jsou sandály SNAKE, které svým vzhledem a pohodlím nošení potěší každého malého kluka.

Tyto boty jsou více než jen atraktivní design. Vše začíná u svršků, vyrobených z kvalitních bavlněných látek, které nejen skvěle vypadají, ale jsou také příjemné na dotek a především prodyšné. Tato volba materiálu zabraňuje nadměrnému pocení dětské nohy a tím ji chrání před podrážděním a potenciálními plísněmi.

Dalším pozoruhodným detailem je podešev s technologií Flex-B, která zaručuje přirozené prohnutí boty v místě doporučeném ortopedy. Tato akce podporuje správný vývoj chodidla a umožňuje dítěti volně si hrát.

Pevná pata je důležitým prvkem v dětské obuvi, protože poskytuje dostatečnou oporu a stabilizuje patu. Bez ní je u malých dětí pravděpodobnější, že budou mít špatně postavené nohy, což může vést k dlouhodobým ortopedickým problémům.

Znak „Zdravá noha“ je nejen ušlechtilou ozdobou, ale především potvrzením, že boty splňují vysoké zdravotní standardy a jsou plně přizpůsobeny potřebám vyvíjejícího se dětského chodidla.

Suchý zip je řešení vhodné pro děti, které umožňuje rychlé a pohodlné obouvání a zouvání – tato operace je snadná i pro netrénované ruce.

Kategorie, do které tyto boty patří – „Dětské papuče“ – může napovídat, že jsou určeny pro domácí použití, ale vyspělá technická řešení a odolnost materiálů je předurčují i ​​pro venkovní použití, zejména pro slunečné dny plné dobrodružství.

Suma sumárum, dětská obuv Befado 250P090 je perfektní obuv pro kluka, který dělá své první krůčky do světa nejen zábavy, ale i módy. Stylové, barevné a hlavně – zdravé pro rostoucí nohy.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: Námořnictvo modrý vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Kluci
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|
|