Dětská obuv Befado 242P105 stříbrný šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 242P105 stříbrná šedá - Pohodlí a bezpečí pro malé nožky

Při výběru bot pro naše nejmenší děti, zejména ty, které se učí chodit, bychom měli dbát nejen na design, ale především na bezpečnost a pohodlí. Dětské boty Befado model 242P105 v odstínech stříbrné a šedé jsou perfektní volbou pro každou malou parádnici, která dělá první krůčky.

Produkt polského výrobce Befado je proslulý svou péčí o zdravý vývoj dětských nohou a tím, že má certifikáty odpovídající doporučením ortopedů. To dává rodičům klid, protože vědí, že o jejich děti je dobře postaráno. Model PAPI je okouzlující sandál, stvořený pro teplejší dny, kdy dětská nožička potřebuje obzvlášť dobrou ventilaci a pohodlí.

Svršek vyrobený z vysoce kvalitních bavlněných látek zaručuje správnou hygienu a umožňuje pokožce dýchat, což je nezbytné pro zdravý vývoj nohou. Boty jsou navíc vybaveny inovativním systémem Flex-B, který umožňuje prohnutí boty v klíčových místech v souladu s doporučeními ortopedů. Vhodná pružnost podešve podporuje přirozený pohyb chodidla při chůzi.

Výrobce Befado se postaral i o praktické aspekty používání obuvi. Pevná pata pomáhá stabilizovat kotník, což je důležité pro prevenci mnoha nepravidelností v držení těla. Pro snazší nazouvání a přizpůsobení individuálním potřebám nohy jsou sandály vybaveny praktickými sponami.

Věkovou kategorií, pro kterou jsou tyto sandály určeny, jsou děti – v tomto případě dívky, které mají rády klasické, dívčí barvy stříbrné a šedé. Vnitřní strana boty je dlouhá 17,3 cm, což znamená pohodlí pro dítě.

Další výhodou je označení „Healthy Foot Sign“, které potvrzuje ergonomii a zdravotní aspekty sandálů. Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je tkanina, která navíc zvyšuje komfort nošení a snadnou údržbu.

Abych to shrnul, dětské pantofle Befado 242P105 jsou kombinací stylu, pohodlí a ochrany. Stříbrno-šedé sandály jsou okouzlující i funkční a jsou tak perfektní volbou pro rodiče, kterým záleží na zdravém vývoji dětských nohou.

  • Charakter: nedostatek
  • Délka vnitřní vložky: 17.3
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Producentský kód: 242 p105
  • Barva: stříbrný Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Spony

Děkuji za přidání komentáře.

|