Dětské boty Befado 116X293 růžový

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 116X293 růžové - Pohodlná elegance pro malé nožičky

Dětská obuv není jen záležitostí estetiky, ale především zdraví a pohodlí malých nožiček, které každý den objevují svět v pohybu. Befado, známý výrobce obuvi pro děti, nabízí model 116X293 v okouzlujícím růžovém odstínu, který osloví nejednu malou princeznu.

Spolehlivý komfort v pohádkovém provedení

Dětské boty Befado 116X293 jsou pomocníkem při každé hře a zajišťují, že fyzická aktivita je čistým potěšením. Lehká, flexibilní a především prodyšná podešev poskytuje nohám zdravé klima a umožňuje jim přirozený pohyb. Pevná pata a stabilní bočnice účinně podpírají chodidlo a zajišťují jeho správné umístění při každém kroku.

Materiály, které říkají "komfort"

Befado používá k výrobě obuvi vysoce kvalitní bavlněné tkaniny, které jsou synonymem prodyšnosti a hygieny. Dětské nožky jsou chráněny před přehřátím a nadměrným pocením, což je klíčové zejména v teplejších dnech.

Nezávislost v módě

Návrháři Befado vědí, jak je důležité, aby děti rozvíjely nezávislost. Proto je model 116X293 vybaven pohodlnými elastickými pásky, které umožňují dítěti boty snadno obouvat a zouvat bez frustrace nebo pomoci dospělého.

Bezpečnost a doporučení specialistů

Befado nedělá kompromisy, pokud jde o bezpečnost. Obuv splňuje přísné evropské normy a má certifikáty potvrzující, že je doporučována ortopedy. Rodiče si tak mohou být jisti, že se nohy jejich dětí vyvíjejí zdravě.

Efektní detaily v pastelově růžové barvě

Růžové dětské pantofle Befado jsou zdobeny jemnými akcenty, které dodávají šarm a dívčí charakter, díky čemuž jsou ideální volbou pro malé parádnice. Světle růžová barva se perfektně hodí do šatníku mateřské školy a jistě osloví milovníky pestré palety barev.

Lehkost a nudnější dny

Hmotnost produktu s individuálním balením je pouze 0,4 kg, což navíc nezatěžuje drobné nožky, což vám umožní vesele se pohybovat z místa na místo.

Dětská obuv Befado 116X293 růžová je spojením funkčnosti, stylu a pohodlí, které by mělo mít ve svém šatníku každé dítě - zejména proto, že si jeho chodidla zaslouží to nejlepší zacházení již od prvních chvil chůze.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty
  • Barva: růžový
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Stahující gumy
  • Hmotnost produktu s jednotlivým balením: 0.4

Děkuji za přidání komentáře.

|
|