Dětské boty Befado 116X285 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětská obuv Befado 116X285 je kombinací funkčnosti, pohodlí a atraktivního designu, vytvořená s ohledem na nejmenší uživatele. Růžové a šedé papuče pro předškoláky zaručují pohodlí a radost z nošení po celý den jak při vyučování ve školce, tak i doma.

Pohodlí a zdraví malých nožiček je pro značku Befado na prvním místě, což se na těchto dětských papučkách dokonale odráží. Lehká a flexibilní podrážka vyrobená s ohledem na dynamické pohyby dítěte umožňuje volnost pohybu a zároveň zajišťuje potřebnou trakci a stabilitu. Zvýšená pata a vyztužené boky boty pomáhají udržet chodidlo ve správné poloze, což je pro vyvíjející se chodidla předškoláků nesmírně důležité.

Svršky Befado, vyrobené ze vzdušných bavlněných materiálů, zajišťují optimální cirkulaci vzduchu, což znamená, že nohy zůstávají suché a zdravé i během mnoha hodin hry. Látková konstrukce bot zaručuje i jejich lehkost, která je pro aktivitu dětí klíčová.

Boty byly navrženy s ohledem na nezávislost malých uživatelů a snadno se obouvají díky pohodlným a praktickým gumičkám. Tento typ zapínání eliminuje nutnost zavazování tkaniček, což je pro mnoho dětí značné pohodlí.

Bezpečnost modelu Befado 116X285 potvrzuje certifikát „Healthy Foot Sign“, který je udělován obuvi splňující nejvyšší ergonomické a zdravotní standardy. Tyto boty jsou navíc doporučovány ortopedy, což je dalším argumentem pro volbu tohoto produktu rodiči, kterým záleží na správném vývoji a pohodlí svých dětí.

Tyto dětské pantofle Befado, vyrobené s důrazem na každý detail, určené pro dívky, sledují díky své okouzlující růžovo-šedé barvě trendy a jsou dostupné v kategorii "Dětské pantofle". Volbou obuvi Befado rodiče investují nejen do estetického vzhledu, ale především do zdraví a vývoje nohou svých dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Stahující gumy

Děkuji za přidání komentáře.

|