Dětská obuv Befado 114X437 modrý růžový vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Befado, známý výrobce dětské obuvi, představuje model 114X437 - barevné a pohodlné boty ideální do školky pro malé slečny. Vynikají svým atraktivním designem v odstínech modré, růžové a dalších vícebarevných akcentů, jsou nejen stylové, ale také funkční - reakce na potřeby těch nejmladších.

Pohodlí a hygiena jsou priority, které Befado při navrhování dětské obuvi klade na první místo, a proto jsou svršky obuvi vyrobeny z prodyšné bavlněné tkaniny. Tento materiál zajišťuje nejen cirkulaci vzduchu, ale je také příjemný na dotek a šetrný k jemné pokožce dítěte, což je při aktivních hodinách ve školce nesmírně důležité.

Pro zajištění správného vývoje a pohodlí dětí věnuje Befado velkou pozornost ergonomii obuvi. Boty dobře sedí na malé noze, i když jsou užší. Opticky zmenšují chodidlo, což může být důležité pro rodiče, kterým záleží na estetickém vzhledu dětského chodidla. Pevná pata zaručuje dostatečnou oporu pro patu, která je klíčová pro správný vývoj nohy a zamezení posturálních vad.

Přívětivý systém zapínání na suchý zip usnadňuje dítěti samotné nazouvání a zouvání bot, což rozvíjí jeho motoriku a dodává pocit nezávislosti. Barevné a intuitivní spojovací prvky navíc povzbuzují děti k učení a experimentování.

Boty Befado jsou nejen pohodlné a krásně navržené, ale především bezpečné. Mají certifikát Znamení zdravé nohy, který je zárukou toho, že jsou kontrolovány na ortopedii a jsou doporučovány specialisty. Díky tomu mají rodiče jistotu, že vybrali obuv, která podporuje zdravý vývoj nohou jejich dětí.

Výrobce Befado dává rodičům a opatrovníkům nejen obuv, ale také klid a nabízí produkt, který kombinuje potřebné funkce: zdraví, pohodlí, nezávislost a bezpečnost pro nejmenší uživatele. Dětské boty Befado 114X437 jsou perfektní papuče pro každého malého předškoláka, který se chce každý den cítit výjimečně.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: modrý růžový vícebarevné
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|