Dětská obuv Befado 114X436 růžový šedá

Produkt nedostupný ;(

Dětské boty Befado 114X436 - Bezpečné pohodlí na každém kroku

Když malé nožičky objevují svět, nemůže jim chybět ta nejlepší péče a podpora, kterou poskytují kvalitní boty určené pro každodenní nošení. Befado, renomovaný výrobce dětské obuvi, nabízí perfektní řešení pro aktivní předškoláky - dětské boty 114X436 v decentních růžových a šedých barvách, spojujících nejen styl, ale i funkčnost.

Jedinečný design bot je činí nejen vzhledově atraktivní, ale i prakticky přizpůsobené potřebám dětských nožiček. Svršek vyrobený z prodyšných bavlněných tkanin zaručuje prodyšnost a udrží vaše nohy v suchém a pohodlném prostředí po celý den. Výběr materiálů s vysokým hygienickým standardem je zásadní zejména v případě aktivních předškoláků, pro které jsou zdravé nohy zásadní.

Díky inovativnímu designu bot Befado dokonale padnou na nohu, opticky ji zmenšují a nabízejí tak elegantní vzhled. Možnost nastavení suchého zipu navíc usnadňuje malým dětem obouvání a vyzouvání, což je velká výhoda při učení se samostatnosti.

Bezpečnost je hodnota, kterou nelze při výběru obuvi pro dítě opomíjet. Pevná pata poskytuje chodidlu dostatečnou oporu a certifikát „Healthy Foot Sign“ zaručuje, že boty byly navrženy s ohledem na zdravý vývoj dětských nohou a jsou doporučeny ortopedickými specialisty.

Boty Befado jsou perfektním řešením pro malé, energické jedince, kteří tráví aktivní dny ve školce a poznávají svět bez omezení. Růžové barvy s šedými akcenty jistě osloví malé parádnice a rodičům dodá klid díky investici do kvality, která má skutečný dopad na zdraví jejich dětí.

Suma sumárum, dětské boty Befado 114X436 růžové šedé jsou kombinací estetiky, pohodlí a bezpečnosti, která uspokojí předškoláky i jejich rodiče, kterým záleží na zdravém vývoji nohou svých dětí.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Barva: růžový Šedá
  • Materiál: Tkanina
  • sex: Malé dívky
  • Typ spony: Suchý zip

Děkuji za přidání komentáře.

|