Dětská obuv Befado 110P354 modrý vícebarevný

Produkt nedostupný ;(

Výběr správné obuvi pro dítě je zásadní, když dítě dělá první krůčky a objevuje svět. Boty musí být nejen vzhledově atraktivní, ale především bezpečné a zdravé pro vyvíjející se nohu. Befado, značka s dlouholetou tradicí a důvěrou rodičů, nabízí dětskou obuv, která splňuje ty nejvyšší standardy. Představujeme model 110P354 - modré, vícebarevné boty, které budou fungovat v každé situaci.

Produkt značky Befado je zárukou kvality a péče o zdravý vývoj malých nožiček. Boty mají certifikát „Healthy Foot Sign“, což znamená, že byly doporučeny těmi nejlepšími specialisty v oboru dětské ortopedie. Zajištění správného vývoje a ochrany dětských nohou je pro výrobce prioritou, která se zaměřuje na inovace a bezpečnost.

Model 110P354 vyniká nejen živými barvami, ale také promyšleným designem. Svršek vyrobený z prodyšných bavlněných tkanin umožňuje udržovat správnou hygienu a pohodlí i během mnoha hodin hraní. Široká špička bot poskytuje prostor pro špičku, což je pro malé průzkumníky klíčové. Dětské nožky získávají potřebnou volnost, která se promítá do komfortu nošení a pohybu.

Tuhá pata použitá u modelu Befado 110P354 je dalším důležitým prvkem, který stabilizuje dětskou nohu. To je zvláště důležité, když vaše batole začíná chodit nebo se účastní činností, které vyžadují větší úsilí. Dítě se tak učí správnému držení těla a předchází případným ortopedickým vadám.

Dětské boty jsou vybaveny praktickými sponami, které umožňují rychlé a snadné nazouvání a přizpůsobení botiček individuálním potřebám malého nožičky. Díky tomu si vaše batole nejen rychle zvykne na vlastní boty, ale naučí se také zodpovědnosti za své věci.

Kolekce Befado je rozmanitá vzorů a barev a model 110P354 v odstínech modré s různobarevnými akcenty jistě upoutá pozornost každého kluka. Design, který jde ruku v ruce s funkčností, dělá boty univerzální a hodí se k mnoha dětským stylům.

Materiál, ze kterého jsou boty vyrobeny, je vysoce kvalitní tkanina, která zajišťuje pevnost a odolnost a umožňuje botám přežít četná dobrodružství každého batolete.

Dětská obuv Befado 110P354 je výbornou volbou pro rodiče, kteří chtějí svému dítěti poskytnout ty nejlepší podmínky k poznávání světa - zdravě, pohodlně a v radostném stylu.

  • Charakter: nedostatek
  • Dodatečné informace: Pevné počítadlo paty Znamení zdravé nohy
  • Materiál: Tkanina
  • Typ spony: Spony
  • Barva: modrý vícebarevné
  • sex: Kluci

Děkuji za přidání komentáře.

|